2374

НА ЖИВО Какви мерки са взети по границата, Иван Демерджиев говори пред НС

Народните представители изслушват днес вътрешния министър Иван Демерджиев относно предприетите мерки по охрана на границата на страната и справянето с потока от нелегални мигранти.

 

Предложението за изслушването е на социалистите. В Одрин вчера приключи делото по искане за задържане на двамата братя Мустафа и Енгин, арестувани за смъртта на граничния полицай Петър Бъчваров.

Единият, който е обвинен за убийството на Бъчваров, остава в ареста. Другият, който е обвинен като помагач, е пуснат на свобода.

Пред съда те са казали, че не са разбрали, че са убили човек, а са стреляли срещу светлините на автомобила, който ги е осветил.

От ГЕРБ-СДС и БСП поискаха оставката на министър Демерджиев с мотиви, че вътрешното министерство не се справя с охраната на границата и мигрантския натиск.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
БРЮКСЕЛ ДА НАУЧИ ИСТОРИЯТА НА ОГРАДАТА...

БРЮКСЕЛ ДА НАУЧИ ИСТОРИЯТА НА ОГРАДАТА...

10.11.2022 | 09:03

АЛОООО МАРИЦА КОМЕНТАРЧЕТАТА...

Отговори
2 0
БРЮКСЕЛ ДА НАУЧИ ИСТОРИЯТА НА ОГРАДАТА...

БРЮКСЕЛ ДА НАУЧИ ИСТОРИЯТА НА ОГРАДАТА...

10.11.2022 | 09:01

ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА ПОКАЖИ НА ТЕЗИ ХОРА КАК СЕ ПРАВИ?!?! ДАЙ ИМ МАТЕРИАЛ ЗА РАЗМИСЪЛ.............НЕКА КЬОВЕШИ ДА ПОПИТА СИМЕОНОВ ЗА ОГРАДАТА.... ПОКАНИ Я ЛИЧНО ДА ПРЕГЛЕДА МАТЕРИАЛИТЕ..... МОЖЕ И ОНОВА ПИЯНДЕ СЛАБАКОВ ДА ОТВОРИ МИРИЗЛИВАТА СИ ПУШЕЩА УСТА...НЕ САМО ДА ЛАПА МАНГИЗИ...НЕКАДЪРНИКА...И ТОЙ И ГОЛЯМАТА ПРИМА АКТРИСА ....

Отговори
2 0
БРЮКСЕЛ ДА НАУЧИ ИСТОРИЯТА НА ОГРАДАТА...

БРЮКСЕЛ ДА НАУЧИ ИСТОРИЯТА НА ОГРАДАТА...

10.11.2022 | 08:59

АБЕ ТОЙ НЕ Е КИТКА ЗА МИРИСАНЕ ИЛИ КАК БЕШЕ НА РЕВЕР ЗАКАЧЕНА АМА ПАК НЕЩО ПО АДЕКВАТНО ВЪРШИ ОТ ТЕЗИ ГЕРБАДЖИИТЕ... ДВЕ МНЕНИЯ ПО ВЪПРОСА НЯМА ЧЕ Е "НАШ " МИНИСТЪР НО ДАНО СВЪРШИ ОЩЕ МАЛКО ОТ ХУБАВАТА РАБОТА КОЯТО ПОКАЗВА ДОСЕГА.ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ КОИТО ГЪРМЯТ ЕДИН СЛЕД ДРУГ СА ФЮЧЪРСНИТЕ ПОДАРЪЦИ /СДЕЛИ / НА НЕКАДЪРНИЦИТЕ ОТ ГЕРБ.... ПО ВЪПРОСА ЗА ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ ТЕ БЯХА В СИСТЕМАТА НА МВР И ГИ РАЗПУСНАХА А БЯХА ЕДНА ОТ НАЙ АДЕКВАТНИТЕ РОД ВОЙСКА .С РЕД СЪС ОТГОВОРНОСТ С ЧУВСТВО ЧЕ БРАНЯТ РОДИНАТА...ТОВА БЕШЕ ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ .С КОНЕ С МАГАРЕТА ЕЖЕДНЕВНО СЕ РАЗОРАВАШЕ БРАЗДАТА ...ПИЛЕ НЕ МОЖЕШЕ ДА ПРЕХВРЪКНЕ...ГРАНИЧАРИТЕ БЯХА В НЕПОСРЕДСТВЕНА ВРЪЗКА С МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ.....НОТО ТОГАВА ПОМАГАШЕ А НЕ ЗАБОГАТЯВАШЕ. ИМАШЕ ЗАКОН В КОЙТО ИМАШЕ ОПРЕДЕЛЕНИЕ .... ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА!!!! И ПОСЛЕ СЕ НАВЪДИХА ДЕМОКРАТИТЕ - ПЕ.ДЕ.РАСИ И ВСИЧКО СТАНА БОМ БОК....ПОКАЖЕТЕ ЕДНИН РОД ВОЙСКА ЗА ПРИМЕР НА БОЙНА И ЕМОЦИОНАЛНА ГОТОВНОСТ . НЯМА..... ВОЙСКТА НИ Е МЯСТО ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ЗАПЛАТИ И РАННО ПЕНСИОНИРАНЕ СЪС МАЛЪК СТАЖ... ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ТРЯБВА ДА НОСИ ОТГОВОРНОСТ.....ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА МУ СЕ ОТНЕМЕ ИМУЩЕСТВОТО.....И НЕКА ВСЕКИ СЛЕДВАЩ ЗНАЕ ЧЕ НОСИ ПЕРСОНАЛНА ОТГОВОРНОСТ НЕ КОЛЕКТИВНА...ДА ВИДИМ КОЙ ЩЕ ИСКА ДА СТАВА МИНИСТЪР... КРАДЕНИТЕ ПАРИ СА ПО СКЪПИ ОТ ИЗКАРАНИТЕ С ТРУД... РЕДНО Е ТОЗИ СЛУЧАЙ ДА БЪДЕ ДОКЛАДВАН В БРЮКСЕЛ И ДА СЕ ПРОЧЕТЕ И ВИДИ МАТЕРИАЛА НА ЕВРОДЕПУТАТА ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА....ПРЕДИ КОЛКО ВРЕМЕ ПОКАЗА НЕДЪЗИТЕ И КАК НИКОЙ НЕ СИ МРЪДНА ДЕ.БЕ.ЛИЯ Г.ЪЗ И ЛОЯ.САЛИЯ МОЗЪК ЗА РЕАКЦИЯ.... ГЕШЕВ СЪЩО!!!! БРЮКСЕЛ ТРЯБВА ДА НАУЧИ ИСТОРИЯТА ЗА ОГРАДАТА.....НА ШЕНГЕНСКАТА ГРАНИЦА ...НА ЕВРОПЕЙСКАТА ВРАТА...

Отговори
2 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?