2374

Митева: Разговарях с Кирил Петков лично. Ако не съм на страната на истината, ще напусна парламента

„Обидно е, когато се обръщат към парламентарните групи на „Демократична България“ и БСП и да ги поканят на разговори, а към нас да се обръщат към отделни народни представители“, коментира в „Лице в лице“ по bTV Ива Митева от „Има такъв народ“.

„Натискът върху депутати, търсенето на депутати и лъжата се възприемат като нормалност. За разлика от говоренето на истината, последователността в действията, спазването на Конституцията и законите са признаци за нормалност. Не го разбирам“, каза Митева.

Тя обясни, че и на самата нея са звънели през тези дни, но отклонила разговора.

„Звънна ми лично дори Кирил Петков. Вдигнах му и разговарях с него. Искат да се видим, да говорим, да ни обяснят някои неща. Казват, че трябва да вярваме, че те са промяната и са искрени в поведението, а че ние не сме на страната на истината. Аз не го вярвам. Когато се убедя, че това е така, съм заявила, че ще напусна парламентарната група и Народното събрание“, разказа Ива Митева.

Според нея е грозно и непочтено по този начин да се притискат и обработват депутатите.

„От колеги разбрах, че се използват семействата им. Че те се търсят някакви факти, с които да се уязвят. Не е красиво“, каза още Ива Митева.

 Тя изрази надежда до последно „Има такъв народ“ да останат единни.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Когато трътките претендират за клюн и гребен

Когато трътките претендират за клюн и гребен

04.07.2022 | 22:06

Задниците придобиват самочувствие. ZZбогом итн.

Отговори
3 4
ГРАНИЧЕН КОНТРОЛ

ГРАНИЧЕН КОНТРОЛ

04.07.2022 | 21:18

ТЪПА КРАВО, САМО ТИ И МЕРЗАВЕЦА БАЛАБАНОВ / ЗА ЕКСКРЕМЕНТА тошку ВЪОБЩЕ НЕ КОМЕНТИРАМЕ/ НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ КАКВО НАПРАВИ славчу ХУЙчиндолски МИНАЛОТО ЛЯТО , ПЪК И ТАЗИ ГОДИНА ПОД ЗАПОВЕД ОТ САРАЙТЕ. АЙДЕ ХОЛАН , КАКТО БИ КАЗАЛ ИСТИНСКИЯ ВИ ГОСПОДАР доган.

Отговори
8 6

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?