46

Мигновена реакция: РМС скастри Костадин Костадинов

Външно министерство на РСМ реагира на изказване на Костадин Костадинов. Оттам посочиха, че очакват компетентните институции и политически представители в Република България да се дистанцират и осъдят езика на омразата, който безспорно съдържа териториални претенции.

„Тези послания са не само в пряко противоречие с духа на Договора за приятелство, чиято същност е взаимното уважение като основа за насърчаване на добросъседските отношения, но и послания, които не са в духа на европейските ценности и нашето общо евроатлантическо сътрудничество“, допълват от външното министерство на западната ни съседка.

По-рано през деня лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов заяви, че партията му ще направи постъпки в централата на ЕС и европейските институции, за да докаже, че Македония и България са едно, припомнят от агенция "Фокус".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
РМС да си прибират Мицкоски у тях и да го наврат в на кучето г…

РМС да си прибират Мицкоски у тях и да го наврат в на кучето г…

03.11.2022 | 11:34

Че да не го наврем ние…и набързо да го няма хич,долен гнусен фатист и радикалист!!!Дещо има лекета и боклу’ци по света,все в нашата държава ще се изсипят да си правят долните у(ИЗ)пражнения!!!

Отговори
3 0
Война

Война

02.11.2022 | 22:52

и смъърт за продажните макета

Отговори
5 2
Адолф Костадинов да вземе

Адолф Костадинов да вземе

02.11.2022 | 22:12

да си пусне едно мустаче под носа

Отговори
3 8

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?