1553

Мая Манолова: Това е правителство на богатите приятели

„Това правителство се оказа правителство на богатите приятели. Новото правителство вместо да строи магистрали, ще стори живот за батерии”. Това заяви Мая Манолова по време на учредяването на партията „Изправи се България".

„Голямото разочарование след първите 100 дни от управлението на Петков е, че вместо да разгради управлението на Борисов - той го надгражда.  Прави сделки с оръжия на тъмно”, каза още тя.

По думите й промяната се е превърнала „в призив да даряваме заплати за оръжие”. „Промяната става подмяна. Това е моделът на ГЕРБ, но приложен от четворната коалиция. Ние не можем да бъдем част от този модел”, категорична беше Манолова.

„Не можем да стоим приведени и да се правим на безучастни. Затова се изправяме и създаваме първата партия на обикновените хора, социалната партия на България с дневния ред на българските граждани”, добави Мая Манолова.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
ИСТИНАТА

ИСТИНАТА

01.05.2022 | 19:14

Ако се снишиме, войната леееко може да ни позаобиколи, нали? През това време КАСАПИТЕ ще завършат делото си, а на жертвите им вече няма да е нужен даже и един ПАТРОН (по Нинова)! НАЛИ? И всичко ще е точно!

Отговори
4 2
Кой нъ усветлявъ

Кой нъ усветлявъ

01.05.2022 | 19:01

Ауууу кой пак нъ усветлява Другарката Галева Чифутската Кюстендилска слива Вдигната временно на трупчета поради явната и чифутска и комунистическа некадърност Но винаги готова да влезне във употреба Втора употреба разбира се Но какво значи тук някакъв си брак по сметка и по стара чифутска традиция Където е парата там търсете жената Мама Фроса или Роза а может бъйт Менда или просто Сталинка

Отговори
3 4
123

123

01.05.2022 | 17:05

"Огъзи се на въZZток"

Отговори
3 3
Георги v.

Георги v.

01.05.2022 | 14:33

Ама, нали Мая, Бабикян, Хаджигенов и Радев ги подкрепяха най-много. Даже първите трима искаха коалиция с тях. Сега явно всичките бяха изритани и се обърнаха на 180 градуса. Сега разбраха, че тези от ПП са лъжци, некадърници и мошеници.

Отговори
6 4

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?