4232

Лидерът на ГЕРБ категоричен: Комбинацията Борисов-Пеевски рухна! Кой е лидерът на новата сглобка? ВИДЕО

Всичко ви рухна вчера", това заяви в кулоарите на Народното събрание (НС) лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов

 

"Комбинацията Борисов-Пеевски рухна. След мощните репортажи за „Величие“ дни наред – как някой ги плаши, как щели да ги напазаруват, как с трикове щели да правят на Борисов правителство.

Всичко ви рухна вчера", това заяви в кулоарите на Народното събрание (НС) лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Показаха си всички ясните лица. Показаха си лидера на новата сглобка – Костадин Костадинов. Кирил Петков стоеше и гледаше с Денков как Костадинов се разпорежда.

Мога в същия стил на Виктор да кажа – новият Пеевски в парламента е Костадин Костадинов", коментира той, обръщайки се към медиите.

„На колегата Дацов, който често идва при мен в централата и често си мени позицията, му препоръчвам да прочете английската преса. А не избирателно да си подбирате и дори да не се прикривате с пристрастията си и упреците към народа, че не е избрал ПП-ДБ. Ами не ги избра!“, подчерта Борисов.

„За радост много по-рано от преди да тръгнат тези процеси в ДПС, аз казах, че няма да подкрепя втория мандат“, припомни той.

„Нямаше от другата страна един Борисов, какъвто бях аз. Няма го за съжаление и човекът, който направи сглобката – Алексей. Той направи в манастира сглобката. Кога съм го крил това?“, посочи Борисов.

„Искам да си излея и аз душата. И аз да направя необходимите внушения. Искам да го направя. Защото Петков и Пеевски бяха ежедневно заедно, Петков и Пеевски бяха в моя кабинет, а следобед в кабинета на Пеевски. Пеевски и Христо Иванов бяха всеки ден заедно, Атанасов и Пеевски бяха всеки ден заедно. Няма да ви позволя да връзвате две имена, само за да ви оживеят плакатите и билбордовете. Не е истина и не е честно“, заяви лидерът на ГЕРБ.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?