49

Корнелия Нинова: Служебният кабинет връща модела ГЕРБ-ДПС

„През февруари установихме, че директорът на „Кинтекс” Александър Михайлов е едновременно и търговски директор в частна фирма. ВМЗ-Сопот и председателят на Съвета на директорите също има отношения към тази фирма. Двете търговски дружества имат договорка – „Кинтекс“ да представлява ВМЗ в Египет. И двете търговски дружества се отказват от договорката и прехвърлят отговорността на частната фирма, която е собственост на бивш зам.-министър от ГЕРБ – Манолев“. Това заяви пред бТВ председателят на БСП Корнелия Нинова.

Според нея това се е случило под протекцията на Даниела Везиева, която беше служебен министър на икономиката по време на втория служебен кабинет през 2021 година. В момента с назначаването на министър Стоянов се възстановява модел. От първия ден се уволняват кадри на БСП – това е показателно за поведението на президента. Служебният кабинет на Радев възстановява модела на ГЕРБ и ДПС. Следващата стъпка на Стоянов е да уволни ръководствата на ДКК, на ВМЗ, на „Кинтекс“, подчерта Нинова.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Нинова, Ниновааа, не ни будалкай!

Нинова, Ниновааа, не ни будалкай!

04.08.2022 | 18:42

Винаги са управлявали братята масони. Зрители сме на водевил с актьори обвити в чаршафи и нисък коефициент на интелигентност. Винету разнася баклава със самолет.

Отговори
1 0
Благодарение на тази жена

Благодарение на тази жена

04.08.2022 | 11:00

за втори път, откакто гласувам в живота си, няма да гласувам за БСП. Да се маха и освободи партията от себе си. Да се даде път на млади хора като Крум Зарков, Вигенин и други млади, умни в БСП.

Отговори
1 1
Валери

Валери

04.08.2022 | 09:34

Нинова не се напрягай, ще скъсаш някой минискус. Тази сутрин по битиви се изложи като кифна в баничарница, задават ти въпроси, а ти искаш да изкажеш твойто положение. Еи имаше един клип някъде дето едни от вашия електорат искаха да си искажат положението !

Отговори
5 1

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?