1553

Коалицията се събира пак след завръщането от Киев

Ще продължим коалиционните разговори, след като се приберем от Украйна, за да може да се запознаем с реалната картинка там. Ще проведем среща с господин Зеленски, за да чуем и неговото мнение по темата.

И на база на информацията, която получим в Украйна, и с която се запознаем, след това ще обсъждаме отново на коалиционен съвет, за да е ясно всичко оттук нататък как ще се случва като график в парламента, и респективно в Министерски съвет. Това заяви Станислав Балабанов от ИТН на излизане от коалиционния съвет, предаде репортер на БГНЕС.

След съвета стана ясно, че представители на три партии ще пътуват до Киев – Продължаваме промяната, ДБ и ИТН. От ДБ са определили за пътуването в Украйна да се включи ген. Атанас Атанасов.

Преди началото на съвета Станислав Балабанов заяви, че решението на БСП да не изпраща човек в делегацията за Украйна, е поредното слабо държавническо поведение. Беше важно всички да идем, за да можем да добием представа всъщност какво се случва, но това е тяхно право, тъй като това не е в коалиционното споразумение, каза той.

По отношение на оръжията нашият лидер има ясно изразена позиция, а нашата политическа формация ще бъде свободна по съвест да гласува в пленарна зала, така че ще видим какво ще реши пленарната зала, добави Балабанов.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Кючук Париж

Кючук Париж

26.04.2022 | 20:23

Типичен селски бек,опитваш се да надскочи себе интелектуално Но уви.......

Отговори
1 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?