3906

Кирил Петков разкри: Ще има ли кабинет с втория мандат ВИДЕО

Съпредседателят на "Продължаваме Промяната" Кирил Петков обяви, че ще поемат отговорност за втория мандат.  "Няма да се крием зад преговорни екипи. Ще си поемем ясно отговорността с втория мандат", каза той.

 

Тази вечер ще се проведе Национален съвет на ПП. "Обсъждаме с всички структури как ще процедираме с втория мандат. Ще ви уведомим утре сутринта за решението", каза още Кирил Петко. 

По думите му, ако се махне цялата мъгла и говорене, "ГЕРБ явно не са готови да направят реформи в съдебната реформа и в службите". 

Той припомни, че преди 9 месеца са имали джентълменско споразумение за ротация на премиерите, а министрите само по взаимно съгласие.

"На 17 март Габриел предложи същото, но без да подпишем споразумението за реформи, вчера Денков предложи ротация на премиерите без смяна на министрите, но с подписване на споразумението", каза още Петков.

ГЕРБ вече обяви, че няма да участва в преговори за втория мандат, който ПП-ДБ ще получи от президента Румен Радев. 

Припомняме, че по-рано днес ГЕРБ-СДС внесе проект на решение мандатът за съставяне на правителство с кандидат за премиер Мария Габриел да бъде обявен за приключил неуспешно, сочи справка на интернет страницата на парламента. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
39 коментара
Предлагам на ГЕРБ и Борисов

Предлагам на ГЕРБ и Борисов

25.03.2024 | 22:03

ПРЕДЛАГАМ НА ГЕРБ И БОРИСОВ СЕГА ЗА ИЗБОРИТЕ ДА ОКИЧАТ НА ЦЯЛА СОФИ БИЛБОРДОВЕТЕ С ЦИТАТИ ОТ ТОЗИ ЗАПИС ТАКА, ЧЕ И ГЛУХИТЕ ДА ЧУЯТ И СЛЕПИТЕ ДА ВИДЯТ КАКВИ МОШЕНИЦИ СА КИРО И АСЕН. ВЪВ ВРЕМЕТО ЗА ГЕРБ ОПРЕДЕЛЕНО ОТ ТЕЛЕВИЗИИТЕ ДА ПУСКАТ САМО ТОЗИ ЗАПИС. НИКОГА ВЕЧЕ ПП С КИРО И АСЕН.

Отговори
6 0
Гнус!

Гнус!

25.03.2024 | 22:01

Гнус ме е! Много ме е гнус и от двамата. Голи охлюви. Как си ляга Лена с този плужек? И двамата веднага в Централния софийски с присъда за "Национално предателство" Та тук има достатъчно аргументи за обвинение в престъпление против Републиката. Изроди!!!

Отговори
6 0
Безродници

Безродници

25.03.2024 | 22:00

Нефелниците и шарлатаните от ПП ДБ НЕ трябва НИКОГА повече да помирисват власт защото са БЕЗРОДНИЦИ!!!

Отговори
7 0
Тези трябва да ги разчекнем. Тук се вижда какво е за тях държавата. Пъ

Тези трябва да ги разчекнем. Тук се вижда какво е за тях държавата. Пъ

25.03.2024 | 21:57

Тези трябва да ги разчекнем. Тук се вижда какво е за тях държавата. Пълни изроди заедно с тези, които гласуват за тях и които не в далечно време ще просят по Витошка. И Христо Иванов си намери майстора.

Отговори
6 0
omon

omon

25.03.2024 | 21:53

Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контрoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст!+ Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:---- http://gg.gg/xlman

Отговори
0 4
От скандалния запис на ПП-тата: Планът на Петков и Василев да „взривят

От скандалния запис на ПП-тата: Планът на Петков и Василев да „взривят

25.03.2024 | 21:52

От скандалния запис на ПП-тата: Планът на Петков и Василев да „взривят“ кабинета, Денков - „бушон“ https://blitz.bg/politika/ot-skandalniya-zapis-na-pp-tata-plant-na-petkov-i-vasilev-da-vzrivyat-kabineta-denkov-bushon_news1009271.html

Отговори
4 0
Да припомним

Да припомним

25.03.2024 | 21:40

ПП-ДБ в „оня“ скандален запис: Кървава чистка! За 4 г. ще опаткаме ситуацията и всеки ще си отиде на острова https://demokrat.bg/archives/40034

Отговори
6 0
Продължаваме Предателството

Продължаваме Предателството

25.03.2024 | 21:38

ПРОСТО КИРО , НАИГРА СЕ МЪЖКАТА ПРЕДАТЕЛ !!!!

Отговори
7 1
Здрасти

Здрасти

25.03.2024 | 21:33

Коментарът съдържа нецензурна дума или израз!

Отговори
4 1
кико

кико

25.03.2024 | 21:33

Киро всичко свърши и е време да си ходиш в къщи сиреч извън територията на България! Коментарът съдържа нецензурна дума или израз! хахахаха !

Отговори
7 2

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?