1553

Кирил Петков призна за конфликт с Христанов в Плевен

Бившият зам.-министър на земеделието и депутат в 48-ия парламент Иван Христанов няма да бъде включен в листите на „Продължаваме промяната“. Това потвърди и съпредседателят на формацията Кирил Петков в предаването „Неделя 150“ на БНР:  

"Оформи се някакъв конфликт в Плевен, защо се получава така: Ми не, няма конфликт. Това е за другото, с което съм много горд в нашата организация, че сме сбор от свободни хора. Сбор от свободни хора с обща кауза.

И когато един член реши, че всъщност, въпреки общите ни цели е по-добре да не бъде в този момент от "Продължаваме промяната", той е абсолютно свободен да го направи и в това няма нищо лошо. Всъщност, при нас идват много хора в момента нови. Има хора, които  решават, че в момента не е най-доброто нещо да се направи, да продължат с нас и тази свобода е част от нашата сила.

Не държим за никой папки, тайни, задкулисни работи. Всеки е свободен да бъде рамо до рамо с нас. Аз вярвам, че г-н Христанов, неговите цели не са се променили, той просто в този момент реши да не бъде част от следващите листи за следващите избори".

Името на Христанов нашумя по повод скандала около връщане на контрола на държавата върху вноса на храни през граничен пунк Капитан Андреево. 

В своята страница като обществена личност Христанов цитира Петко Славейков:

„Всяка власт, която се отдалечава от народа, пада като дърво отсечено в корена.”

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
кИрил

кИрил

05.02.2023 | 20:31

Оформи се конфликт,защото гела те държи за топките с компроматни записчета!

Отговори
4 0

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?