1939

Кирил Петков: България гони 70 руски дипломати ВИДЕО

България гони 70 руски дипломати, съобщи премиерът Кирил Петков. Той каза, че тези дипломати са идентифицирани като хора, свързани с чужди служби и са работили срещу интересите на България, пише nova.bg. „Искам да поздравя службите и МВнР, че са си свършили работата”, каза Петков. „Всички, които работят срещу интересите на България, ще бъдат отзовани от Българи”, допълни той Петков.

Той не даде подробна информация, защото тя е квалифицирана. „Голяма част от тях са работили директно за чужди служби. Дипломатическата им работа е била прикритие”, каза Петков. Той подчерта, че всичките уличени са работили в руското посолство. 

„Те са на реални дипломатически позиции, но при мен беше докладвано, че са изпълнявали несвойствени дейности. Това не е агресия към руския народ. Когато чужди правителства се опитват да се месят във вътрешните работи на България, имаме институции, които ще противодействат. В неделя има самолет със 70 места, който ще замине за Русия”, каза Петков.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
36 коментара
Ким Филби

Ким Филби

29.06.2022 | 21:48

А бре , Кирчо !!!!!- как-то сте го подкарали - що не изгоните всички шпиони !!?!?! Ха ха Тогава на Козяк и Московска 9 сградите Ще останат празни , бе Пич !!!!!

Отговори
0 0
Крайно време е Киро да изчезне от държавата ни

Крайно време е Киро да изчезне от държавата ни

29.06.2022 | 10:53

Още когато го свалиха от власт, се оправда, че Путин е виновен за свалянето на правителството. Няма смелост да си признае, че лично неговите действия са причина за всички проблеми в държавата ни. Никога не се е интересувал от проблемите на хората в България, а винаги от Европата както го изкомандват-стани, легни, надупи се и тем подобни... Отказа доставки на газ, вдигна цените на всички продукти, сътвори непосилна инфлация за собствения си народ без да му мигне окото, търси всевъзможни начини да ни вкара във война с Русия. Г/жа Митрофанова лично била отговорна за свалянето му от власт и извън правомощията си, задкулисно реши еднолично да затвори руските посолства в България за лично отмъщение. Къде е днес Прокуратурата? За този човек няма място в България, да не говорим да ни ръководи! Господ да ни пази като не можем ние!

Отговори
5 0
кукли на конци

кукли на конци

29.06.2022 | 07:23

Уволненият от НС министър-председател, отмъщава про-натовски и про-атлантически! Той е готов и с ГЕРБ и ДПС да се прегърне, само да изпълни заповедите на господарите си!

Отговори
7 0
иво

иво

29.06.2022 | 06:42

Браво Киро - даде им да се разберат

Отговори
1 8
Петър

Петър

29.06.2022 | 11:08

Гербавите олигофрени удар са получили, че няма с кого да се договаря началникът им бай Ахмед. :)

Отговори
0 0
toro

toro

29.06.2022 | 05:24

На глупака Киро явно не му е известно понятието * реципрочни действия *. Тези реципрочни действия от страна на Русия ще се отразят много зле за България. Следващият самолет за Канада е за Киро.

Отговори
9 2
Киро е мръсник фашист наркоман продажник краварска подлога

Киро е мръсник фашист наркоман продажник краварска подлога

28.06.2022 | 23:45

Хирург мръсна гад

Отговори
9 3
Киро е мръсник фашист наркоман продажник краварска подлога

Киро е мръсник фашист наркоман продажник краварска подлога

28.06.2022 | 23:44

Киро е мръсна гад

Отговори
8 2
Леле Мале

Леле Мале

28.06.2022 | 22:51

Газът поскъпва, Чирен не се пълни за зимата Висши служители от енергийното министерство признаха, че се работи ден за ден и буквално се “закърпва положението с доставките, докато се разпусне парламента”. В същото време газохранилището Чирен продължава да е запълнено едва на 34,32%. Експерти изчислиха, че едностранното прекъсване на договора с “Газпромекспорт” от страна на правителството с решение от 13 април пък ще струва на държавата около 24 млн. евро за компенсации по лятното потребление, което България е длъжна да плати на руската страна, дори и да не го е ползвала.

Отговори
9 4
Абе

Абе

29.06.2022 | 00:12

Няма такова нещо като едностранно прекъсване на договора от страна на България. България няма да си поднови договора с Газпром, който изтича декември. Това не е прекъсване на сегашния. Сегашният е нарушен от Русия като еднолично ни спря газа и България ще си търси загубените ползи.

Отговори
2 8
Трепете Денафицирайте Кастрираните чифутите Освободете се

Трепете Денафицирайте Кастрираните чифутите Освободете се

28.06.2022 | 22:42

Явно много МНОГО закъсняваме да изгоним и или изгорим във пещите на ТЕЦовете Хамерикански цялата чифутска пасмина преди да е нанесла непоправими беди на нашата Държава България Ние си нямаме друга освен Нашата България Чифутската пасмина със десет паспорта в джоба утре ще литне я за Израел я за Щатите я за Франция Испания Италия или във на майка си утката А ние сме обречени да бъдем тук При майчицата ни БЪЛГАРИЯ

Отговори
6 4
Леле

Леле

28.06.2022 | 22:29

Комуниста дето пише тука чат пат сигурно е получил инфаркт от тая новина.

Отговори
3 12

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?