49

Карадайъ след срещата при президента: По-лошо правителство не сме имали от Жан Виденов насам

Честит празник, обърна се към журналистите пред президентството лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ след консултациите за третия мандат. На въпрос какво честити, той отговори:" Днес е празник на демокрацията".

Карадайъ определи консултациите като много конструктивни. Надяваме се с нашия конструктивизъм да сме били полезни на президента, за да вземе своето решение, добави той.

Времето ще покаже кога ще са предсрочните избори. Пътят и начинът, по който ще се стигне до тях, тепърва ще го видим, добави лидерът на ДПС. Движението е готово да носи своята отговорност в това.

С този кабинет ако сравняваме, не вярвам да има по-лош, отговори той на въпрос ще може ли служебно правителство да се справи с всички проблеми, които го очакват. Според Карадайъ този кабинет е най-лошият от 32 г. насам и си оспорва мястото с този на Жан Виденов.

Политическата конюнктура диктува в момента България да има ценностно хомогенно евроатлантическо мнозинство в НС и управление на страната, заключи Карадайъ. 
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Какъв е извода

Какъв е извода

15.07.2022 | 15:20

Жан го катурнаха соросоядите и американското посолство, защото не искаше да продава активите на страната сега тия са с тях и пак зле ... Винаги ще сме зле!

Отговори
2 1
Сем

Сем

15.07.2022 | 14:07

Много е прав! И също като нас има право на мнение!!!! Поданик е на тази държава!!!!

Отговори
5 5
Невъзпитан

Невъзпитан

15.07.2022 | 15:02

" Поданик "!!! Той да понаучи българския,че и в родината му Турция вече му се смеят...

Отговори
3 2
ИИИИИИИИИ

ИИИИИИИИИ

15.07.2022 | 13:59

ПР0СТАК

Отговори
4 1

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?