1553

Жоро Боеца и Хазарта се изпокараха заради ДПС и Кирил Петков

Уникален скандал избухна на стената на Георги Георгиев, известен като Боеца, видя "Марица". Той нападна Кирил Петков, лидерът на "Промяната". В дискусията се включи депутатът Христо Петров или Ицо Хазарта. 

Но ето събитията без редакция. Той гръмна заради този пост на Боеца, който публикуваме със съкращения:

"БЛАГОДАРЯ на Kiril Petkov, че обърна гръб на БОЕЦ и гражданите!
Изгледайте видеото на страницата на БОЕЦ.
Днес с колеги имахме среща в парламента с групата на ПП-ДБ, за да им представим свидетели и данни за схема за купуване на гласове с участието лично на зам. Председателят на ДПС Халил Летифов. От три дни Luba Kulezich и БОЕЦ огласяваме тази информация и НИКОЙ не реагира!

И на влизане отново ми казаха, че за мен персонално има ЗАБРАНА за достъп до парламента! Реагирах и пред очите ми служителките се обадиха в кабинета на Росен Желязков и той ПОТВЪРДИ ЗАБРАНАТА! Реших да се обадя на депутатите в залата и да поискам реакция от тях. Звънях на поне 20 души от групата на ПП-ДБ. Само Андрей Гюров и Мишо Камбарев от ПП реагираха.

Междувременно с групата на БОЕЦ оттидохме пред входа на парламента и там се засякох с Кирил Петков, Хазарта, с Лорер и още няколко депутата от ПП-ДБ. Казах на Кирил какво се случва, че Росен Желязков продължава гаврата на Мултака с налагане на ЗАБРАНИ за неудобни граждани. Аз и бойците стоим, като бездомни кучета пред парламента с доказателства за купуване на гласове в ръцете си, а те се крият вътре и гледат как наглите безчинстват! Кирил Петков реагира абсолютно неадекватно – заяви, че това не му е грижа, че БОЕЦ правим циркове и панаири и че си имал друга, по-важна работа… Повтори дословно думите на Вежди Рашидов!

БЛАГОДАРЯ, Кириле! За това, че правата на гражданите не са ти грижа, че данните за купуване на гласове от ДПС не те интересуват!
БЛАГОДАРЯ, Кириле, че се споразумя джентълменски с мутрите от ГЕРБ и че с твоят глас и гласовете на ПП-ДБ бе избран Росен Желязков, който се изгаври с мен и БОЕЦ днес! Това част от джентълменското ви споразумение ли беше? Ти, момче. нямаш идея какво правиш и оставяш Буда да ви прави на маймуни, а неговите мутри да се гаврят с гражданите. Виждам ви колко сте слаби и неспособни, БОЕЦ се опитваме да спасяваме какво можем и да се борим с мафията вместо вас, ама вие си не искате. Ти днес обърна гръб на единствената подкрепа, която имаш – тази на гражданите. На Борисов обаче не обърна гръб. С него се срещаш, благодариш му и си прощавате. Но БОЕЦ не прощаваме!", са част от твърденията на Боеца.

Росен Желязков не пускал Боеца в парламента 

Ицо хазарта се включи с коментар отдолу:

"То ако не беше Кирил нямаше и да влезете, ама все тая. Нищо, важното е, че си изкрещял в на Пеевски лицето, че е престъпник. Сигурен съм, че той се е замислил след тия думи и е разбрал, че трябва да се промени към по-добро. Кирил е виновен - трябваше да те разходи из сградата, да ти направи кафе и да поговори с теб час-два, вместо да се занимава с парламентарни глупости.

После да дойдем аз и той с тебе да покрещим заедно пред стаята на ДПС - така директно си ги вкарвахме в затвора, ама пусти страхливци сме ние...Водим разговори с ГЕРБ, вместо да издебнем в кулоарите Рейгън, Конрад Аденауер и Маргарет Тачър, да се разберем с тях и да направим едно хубаво правителство. Що да не идем на едни избори за шести път - за народа супер, ние пари за избори имаме с торби, а и едва ли ония другите са откраднали толкова, че да имат за още двайсет избори напред да си купят.

Някой страхливец като мен би те попитал защо не дойдеш като депутат в тази сграда да те видя с очите си как точно ще изринеш планината от зло, срещу която сме изправени, но това е въпрос от един обикновен страхливец и не му обръщай внимание", написа депутатът Христо.

Георги Георгиев не пропусна да отговори на коментара с нов кометар:

"Хазарта грешиш..Ако не бяха гражданите и БОЕЦ - ти и Кирил нямаше да влезете в Парламента, а не ние. Аз и БОЕЦ сме влизали в парламента и преди вас, ще влизаме и след вас и ще продължим да преследваме наглите. И го правим по ефективно и без да сме депутати.
Ицо, ти също не реагира на гаврата на Росен Желязков към БОЕЦ. Просто си отмина - изборите минаха и битките на гражданите и техните права и интереси вече не са важни. А ние бяхме там заради темата за купените и манипулирани избори! По която тема и вие мълчите и дума не обелвате вече. Но наглите откраднаха нашите гласове и няма да позволим тази тема да потъне.

А иначе, какво да ти кажа - 10 години се боря със злото и мафията и плащам цената. Ако някога решиш, обади се, ще се радвам да се видим и да ти разкажа. Ако имаш сили и желание да чуеш. Може и тема за песен да излезе. Доколкото знам се представяш за гражданска квота. Но никога не съм чул да си потърсил гражданите за среща, или ти тях да ги чуеш.
Поздрави. Имаш ми номера", написа Жоро Боеца.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Абе

Абе

30.04.2023 | 06:01

Ти боецо и борецо срещу не знам какво си, що не вземеш да поканиш твоя покровител от Белград да си дойде тук, в БГ и да си разкаже колко е "невинен". Ти боецо си за як бой или за психиатрията, по твой избор.

Отговори
6 3
СКАНДАЛНО!Иво Сиромахов разкри откъде идва дупката в бюджета

СКАНДАЛНО!Иво Сиромахов разкри откъде идва дупката в бюджета

29.04.2023 | 21:55

https://demokrat.bg/archives/20823

Отговори
5 0
Яна

Яна

29.04.2023 | 19:19

Евала, Ицо!

Отговори
8 15
хахаха

хахаха

29.04.2023 | 18:48

Панаааири, панаири....

Отговори
19 7
Реалност

Реалност

29.04.2023 | 18:43

Хазарта е отличен музикант, но за политик не става

Отговори
21 9
Скалата

Скалата

29.04.2023 | 18:25

герб сдс са мутри

Отговори
16 13

Анкета

Какво очаквате от кабинета „Денков-Габриел”