46

Изненада! Лена се отказа да става депутат, ще върти местните избори

Лена Бориславова, едно от знаковите лица на "Продължаваме промяната" неочаквано се отказа да става депутат. Сочена за една от най-близките до съпредседателя на ПП, тя беше на челно място в общите листи с ДБ. Юристката обаче е подала заявление в ЦИК, че няма да реализира мандата.

Преди броени дни бившата пиарка на ПП Диана Дамянова заяви, че включването на Лена Бориславова в предизборната кампанияе е голям гаф на новата коалиция, който е изял между 5 и 10 % от подкрепата.

Ето какво написа самата Лена във Фейсбук: 

Дните след изборите показаха, че предстоят още трудни месеци и задачи, както на национално, така и на местно ниво. Формирането на редовно правителство е голямата задача на настоящия парламент.

Но в предизборната кампания се убедих, че много от проблемите на хората, които ни подкрепят, се решават на местно ниво.

Вчера Изпълнителният съвет на Продължаваме Промяната взе решение, че успоредно с работата в НС, другата важна задача пред нас са местните избори – именно заради ключовата роля на местната власт за подобряването на живота на хората във всяко кътче на страната. Бях номинирана да поема координационната роля в този процес и конкретно да работя за кампанията и проблемите на моя роден град София. Отговорността към тази задача e огромна - тя е определяща за посоката, в която ще се развива столицата ни след години злоупотреби и пропуснати възможности. И вярвам, че тази задача е също толкова важна за всички, които ме подкрепиха на 2 април. Затова я приемам с признателност и с цялата й отговорност. Няма да бъда депутат в 49-ото Народното събрание. На мое място ще влезе изключителният специалист в сферата на националната сигурност, моят колега от листата на ПП в 24-и МИР Петър Петров. Благодаря още веднъж на всички за доверието. Вярвам, че София заслужава прозрачно и европейско управление и ще работя заедно с всички вас, за да постигнем тази цел.

Преди година и половина влязох в листите на Продължаваме Промяната, защото вярвах, че зависи от всеки един от нас да работим за промяната, която търсим. През февруари тази година трябваше отново да реша как да продължа своята битка – в или извън листите на обединената коалиция. Кое е най-правилното решение, което ще помогне най-много на обединението? Днес отново трябваше да направя избор. На всички, които подкрепят каузата на #ПродължавамеПромяната и мен лично, обещавам, че няма да се откажем.

Благодаря ви за подкрепата!

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
26 коментара
Боже каква развратна столица става София

Боже каква развратна столица става София

11.04.2023 | 22:06

Украинският посланик у нас сексоложка, бъдещия кмет на София Лена парапета! Превръщат столицата ни в бардак! Това ли са евроатлантическите ценности!

Отговори
7 0
Не разбрах сега кой духа за 14 000 лв на месец заплата?

Не разбрах сега кой духа за 14 000 лв на месец заплата?

11.04.2023 | 21:55

Ама те всичките духачки от околовръстното и от България не взимат общо толкова! Лена да си на днешно време дори и да си толкова грозна! И да си намериш здрав парапет за да започне хващането за зад ника!

Отговори
4 0
Църното Ленче

Църното Ленче

11.04.2023 | 18:49

Червн влак се композира

Отговори
4 0
Елитна урва

Елитна урва

11.04.2023 | 17:10

Като взимам по 14 хилядарки на месец и яз мога да стана млад умен и красив и да се подпирам на парапети всякакви Примерно

Отговори
17 2
Време е за кмет от ПП

Време е за кмет от ПП

11.04.2023 | 16:04

След поразиите на Чикича, време е някой читав от ПП да изведе града ни.

Отговори
2 18
мхм

мхм

11.04.2023 | 15:45

Ленчето може и нещо друго да върти, ама требе да обръсне мустака и да оплеви ливадата ;)))

Отговори
17 2
Тошко

Тошко

11.04.2023 | 15:27

Лена е готова за кандидат за кмет на София. Конкурентка ще и' бъде Мая Манолова.....но има още много време до тогава.

Отговори
11 9
Да,готова е за публична кофа за смет,каквато и си е,срещу заплащане

Да,готова е за публична кофа за смет,каквато и си е,срещу заплащане

11.04.2023 | 15:46

Шантажиране,доноси,изнасяне на поверителна информация-въобще всичко си продава Ленчето за пари,няма това-онова:и хич не й дреме,важното е парата да лапа,долна м€тр€са улична!М/у впрочем трябва да се види и в закона има ли изобщо право да се кандидатира за каквото и да е в постове в държавна администрация,като е доказано лице в държавен шантаж,национално предателство и не на последно място(дори първо)-неморална личност,уронваща престижа и семейството на бивш премиер,предоставяща му интимни услуги срещу пари и скъпоплатен подписан договор(доказано).Доживяхме к€рвит€ да се изживяват за нещо??!!!W.T.F

Отговори
23 3
Зара

Зара

11.04.2023 | 15:25

Дерзай, Лена! Робите на герб рият!

Отговори
8 23
Леноу,ленооу,освен за мадам..в някой публич€н дом,за др,нямаш никаква

Леноу,ленооу,освен за мадам..в някой публич€н дом,за др,нямаш никаква

11.04.2023 | 15:22

Дарба,м€тр€со долна плат€на интригантска!Това само ти е попрището,дето си ти идва и отвътре.Само за това те бива.Че и нагла,да говори-какво ще правиш на кметски избори ма?На кой д€довия ще държиш там?!Доживяхме уличните шавр@нтии да ни дават актл и да дърпат речи за политика,стойности и ценности!Ти да видиш!Скрий се вдън земя и повече не се показвай ма,нахална м€тр€со продажна крадлива!!

Отговори
21 4
каунь

каунь

11.04.2023 | 15:18

Мъката ми е безкрайна,парапетна,гуглева,абе направо не мога да намеря подходящия епитет или сравнение!На кого ни УЗтавяш?!?

Отговори
16 4

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?