4020

Ивелин Михайлов се готви за битка: Депутати от "Величие" ме заплашват, че ще ме унищожат

Депутати от парламентарната група на "Величие" са заплашвали един от основателите на партията - Ивелин Михайлов. Това заяви самият той.

"Има включително и заплахи срещу мен, че ще бъда унищожен...Това, което ще стане първоначално е да ми бъде разрушен имиджът и после да бъда унищожен икономически или физически", сподели Михайлов.

"Наши депутати го казват, можели да ми осигурят международна защита, да ми решат проблемите, хора, които до вчера са нямали един лев, ще решават проблеми за милиони", обясни той за заплахите. Михайлов потвърди, че те идват от депутати от "Величие".

"Да, заплахи за мен предимно, че ако не нещо не се е случило както те го искат, ще бъда унищожен и ще се задействат процеси, при които няма да има точка в света, в която да се скрия", каза Ивелин Михайлов пред БНР.

Той допусна, че депутати от "Величие" биха гласували в подкрепа на правителство в рамките на 50-ото Народно събрание, но очаква това да се случи с третия мандат.

"Има депутати, които ми казаха, че биха гласували за програмно правителство, ако бъде с трети мандат на ИТН. И ако те решили да ги послушат, да променят - вместо експертно да го кръстят програмно, което ме навежда на мисълта, че по някакъв начин имат някаква договорка".

На въпрос дали това са някои депутати, или е или парламентарната група, Михайлов отговори: "Някои депутати". По думите му са малцинство.

Заплахите са дошли след разговор с ръководството на група, каза още Михайлов и обяви, че утре от 10:30 ч. ще направи изявление. На него ще присъстват и депутати, за да потвърдят думите му и информацията за отправени заплахи.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?