2374

Ива Митева против нови избори: Друг парламент няма да има такъв потенциал

„Аз ще гласувам „за“ вота на недоверие, защото смятам, че всички трябва да се научим да водим диалог. И когато говорим за диалог, борба с корупцията и морал, трябва наистина да ги показваме“, каза на влизане в парламента Ива Митева от „Има такъв народ“.

„Надявам се след този вот всички да сме си научили урока. Категорично съм против избори, защото смятам, че те ще създадат повече проблеми, отколкото ще решат такива“, каза Митева.

Тя смята, че нито един парламент оттук нататък няма да има такъв потенциал.

„Разделението ще става все по-голямо, а избирателната активност – все по-ниска. Затова вече трябва да покажем наистина държавническо мислене и благоразумие да се справим с трудностите“, на мнение е Ива Митева.

„Ако има един кабинет, дори да е отново от най-голямата партия, всеки ще си е научил урока и внимателно ще слуша другия. Тогава ми се струва, че няма да можем да приемаме актове, които не желаем. Които смятаме, че не са правилни. В момента се чувствам облекчена, защото няма да продължа да гласувам така, както ми кажат“, каза още Митева.

 Тя каза, че през целия уикенд колегите ѝ са били "засипвани" с SMS-и по отношение на това да подкрепят кабинета. Митева смята, че всеки трябва да вземе решение по съвест.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
Разумен

Разумен

21.06.2022 | 11:00

Ива, разумна жена си - бий шута на Учиндолския селянин, СЕГА!

Отговори
6 1

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?