2374

ИТН: Мутрата Радостин Василев ви използва ВИДЕО

"Днес е прекрасен ден. Видях ме едни хора, които доказаха, че са предатели", започна началото на брифинга на "Има такъв народ" депутатът Станислав Балабанов.

"Ние като свободни хора заставаме пред вас с лицата си, за да ви запознаем с фактите такива, каквито са. Случва се нещо безпрецедентно. Подложени сме на натиск от мутрата Радостин Василев. Той говори всевъзможни измислици и ви използва.", добави той.

Председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов представи запис на телефонен разговор между Радостин Василев и депутата от ИТН Кристинка Иванова, в който той я убеждава да напусне парламентарната група на ИТН, но тя категорично отказва.

"Заплахи, натиск...", допълни Тошко Йорданов.

"Гроздане, чакам си парите от министерството, които не си ми дал" - заяви още Йорданов.

Изключително съм щастлив, че подобен душевен отпадък не е при нас, допълни той.

"Аз няма да давам квалификация на престъпления - има НК, съдебни органи, прокуратура. Миналата седмица беше внесен Закон за противодействие на корупцията. Борим корупцията с корупция - това ли правим", попита Ива Митева.

"Бях обвинена от първата политическа сила, че съм действала враждебно", допълни тя.

Как мога аз да спра законодателната програма - тя се изготвя от председателя на НС и се гласува в пленарна зала. Обсъжда се от всички коалиционни партньори, обясни Ива Митева.
Никога не съм спирала нещо. Напротив - аз помагах на г-н Василев да си напише Закона за хазарта и да може да го внесе, допълни тя.

"Записът и разговорът на мутрата Василев е следствие на един министър-председател, който си е въобразил, че може да управлява еднолично", заяви Балабанов.

Ако ние не направихме ходовете, които изиграхме през последните няколко дни - държавата е пред фалит, а българската история е пред това да бъде предадена. Темата с Македония е ревностна тема. Предателството на българската история тежи, каза Балабанов.
Той покани премиера Кирил Петков да се яви на детектор на лъжата и да отговори негов ли е почерка върху бележка, с която Балабанов разполага, свързана с ветото за преговорите за членство на Северна Македония в ЕС.

Нека всички да видят кой е предателят и как изглеждат предателите, допълни Балабанов.

Това че, МРРБ е разковничето на оттеглянето е фалшива теза, която се тиражира от министър-председателя от първия ден, в който разбра, че дните на правителството са преброени, заяви регионалният министър в оставка Гроздан Караджов.
АПИ е сключила договори с набор от фирми за определена сума, след това са направени възлагания, които значително надхвърлят сумите по договора. Не става въпрос за АМ "Хемус", а за текущи ремонти, обясни Караджов. По думите му, вицепремиерът Асен Василев е предложил да се плати сумата от 1,3 милиона комисионни на същите тези фирми.

Всичките си действия съм ги съгласувал както с министър-председателя, така и с финансовия минситър и не съм влизал в контакти с никакви брокери и концесионери. Когато става въпрос за мафия - мафията е в промяната, заяви той.
Става дума за пари, които някой е получил преди 6 месеца и в момента ги получава, смята Караджов.

Подписахме коалиционно споразумение с тях в името на това да премахнем лошото, което 12 години управляваше България. За съжаление, създадохме още по-голямо лошо, допълни Балабанов.

Очаквайте подробности!

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
13 коментара
Богдан Попов

Богдан Попов

13.06.2022 | 22:44

Слави така и така не ти върви с жените вземи мен. Виж ме каква духалка съм по форумите. Моля те! Ще съм вечно твой!

Отговори
4 0
Веселин ЕГН 7112136860

Веселин ЕГН 7112136860

13.06.2022 | 22:42

Всички до един сте мутри и всяка мутра вика"дръжте мутрата!" . В България днес...от тридесет години няма нито един политик,икономист и юрист ,който да на не е мутра. И сека мутра по мутра от сека мутра! Маnrали сте сите !

Отговори
3 2
сем

сем

13.06.2022 | 21:27

Типични мутри на предатели!Единият-нарежда,и заповядва на жената да се маха от парламента,другият срещу една група,сега и лиже задникът,третият-бивш от Държавна сигурност,тук се скатал като м----л,само и само да остане и си получава заплатката,че сигурно пенсийката не стига и още и още.Самият Радостин казва в записа на жената-,,ама няма никой да те кара да гласуваш-важно е да стоим там!!!Е,и ако това не са предатели,не знам как да ги нарека!!!!Веднъж предали за пари,те винаги ще си останат такива!!!!

Отговори
11 4
А онзи дългиот даже и не се появи.

А онзи дългиот даже и не се появи.

13.06.2022 | 20:16

Управлява фирмата от офиса в НДК.

Отговори
11 6
Ни един въпрос

Ни един въпрос

13.06.2022 | 20:12

Станаха и избягаха.Това обобщава всичко.

Отговори
9 5
ДОН КОРЛЕОНЕ

ДОН КОРЛЕОНЕ

13.06.2022 | 20:06

ХА ХА ХА , СМЯХ В ЗАЛАТА. СЕЛСКАТА МУТРА - тошку ЧАЛГАДЖИЙЧЕТО И СЕЛСКАТА МУТРА славчу КОКАИНЧЕТО ОБЯВЯВАТ АДВОКАТА РАДОСТИН ЗА МУТРА. НЯМА ЩО.

Отговори
13 6
руZZкия ТРОЛСКИ МЕРИНДЖЕЙ

руZZкия ТРОЛСКИ МЕРИНДЖЕЙ

13.06.2022 | 20:02

богдане , ТЪПА руZZка ГНИДО., ОТ ДНЕС СИ УВОЛНЕН ОТ ТРОЛСКИЯ НИ ЕКИП. ДО СЕГА НЕ БЯХ ВИЖДАЛ ТОЛКОВА ТЪПО ПАРЧЕ КАТО теб. / то не че другите тролчета са много умни , ама ти къртиш мивки , сволоч такава/

Отговори
7 2
Да си припомним за мутрите..

Да си припомним за мутрите..

13.06.2022 | 19:35

https://www.youtube.com/watch?v=OdOj-ZJ8fUM ----- Жокер - на 5.40 минута!!!

Отговори
2 1
илия асенов

илия асенов

13.06.2022 | 19:33

гологлавия явно краде но го отрязаха 3правителства разваля за да може да краде явно има нелегална строителна фирма,той затова и жена не взима трябва да я храни.

Отговори
11 4
Да си припомним за мутрите..

Да си припомним за мутрите..

13.06.2022 | 19:36

https://www.youtube.com/watch?v=OdOj-ZJ8fUM Крушката си има опашка...

Отговори
3 1
Цецо

Цецо

13.06.2022 | 19:24

Защо имате мутра в редиците си? Толкова сте жалки….нощожества !!!

Отговори
11 3

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?