1553

ИТН: Български вариант на закона "Магнитски" е абсолютен фашизъм

Това, което се тиражира по медиите като проект на някакъв закон, не е обсъждано с нас, не сме го виждали, не ни е изпращано. Това каза Любомир Каримански от ИТН.

Става въпрос за закон, подобен на американския "Магнитски", който ще позволява на родното финансово министерство да вкарва бизнесмени в черни списъци. Новината съобщи още вчера БНР, като твърди, че разполага с проекто документ.

Това, което са видели в медийното пространство по отношение на този законопроект, депутатът Станислав Балабанов сравни с „абсолютен фашизъм“.

"Ако въобще това е минало през мозъка на някой извратен политик, това е абсолютен фашизъм. Това няма как да бъде подкрепено от нормално мислещите хора", коментира човекът на на Слави.

Той се надява, че това просто е било обсъждано „ей така във въздуха някъде там в Министерски съвет”. „И се надявам по никакъв начин то да не бъде приложимо, защото без съд и присъда да действаш по този комунистически за нас начин, е неморално и некоректно“, добави Балабанов. 

От БСП и Демократична България заявиха, че не коментират слухове, тъй като не са видяли нещо черно на бяло.

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
МДТ

МДТ

27.05.2022 | 17:22

Любомир Каримански преди известно време размаха едни таблици пред камерите. Обяви ги, че са "екселски". Това бяха текстови таблици. Очевидно уважаемият Любомир Каримански добре разбира от екСЕЛСКИ таблици. Такива са и повечето от нашите народни представители.

Отговори
3 0
Стоичков

Стоичков

27.05.2022 | 14:42

Всеки ден пушилки за да ви вкарат в обяснителен режим и да ви търсят цаката за да се скарате.Платени "журналисти" и тролове навсякъде по медиите и социалните мрежи,това е ситуацията,нямат свършване на крадените пари и сън не ги лови,че няма да участват при разпределението на очакваните милиарди от ЕС.

Отговори
4 2
напълно ги разбирам ИТн

напълно ги разбирам ИТн

27.05.2022 | 13:07

Славуцата направи пари с пари на руската мафия радзбирай КГБ и след като успя да прокара чалгаджийското си влияние над младежта му наредиха да направи политическа партия за да докара руската агентура на власт.Сега закона ще търси произхода на парите му а това вече истински ФАШИЗЪМ НАЛИ!

Отговори
5 5
Правопис

Правопис

27.05.2022 | 13:32

Вългарски или български вариант ?!?

Отговори
1 0
Грънчакник до  Грънчалника

Грънчакник до Грънчалника

27.05.2022 | 13:37

Грънчалник, да не си му светил на парите, та много ги "разбираш"?

Отговори
2 0
Ти луд ли си или само

Ти луд ли си или само

27.05.2022 | 15:19

Соросоид?

Отговори
2 0

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?