46

Илияна Йотова: Изненадах се от номинацията на проф. Габровски, блестящ лекар е

Блестящ лекар, блестящ неврохирург. Надявам се с тази прецизност, с която помага и оперира хората, да намери най-добрия език с тези, които ще покани за своя кабинет, и да убеди народните представители, че си заслужава да го подкрепят. Така вицепрезидентът Илияна Йотова коментира номинацията на проф. Николай Габровски за премиер, посочен от ГЕРБ-СДС.

„Познавам го като специалист. Изненадах се, че е приел да се занимава с политика. Все си мисля, че лекарите са по-полезни на своите пациенти“, допълни тя.

Според нея партиите ще вземат своите решения не заради проф. Габровски, а заради политическо място, което отстояват, заради своите идеи, кой го е номинирал, като подчерта, че най-вече трябва да предолеят езика на омразата помежду си.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Няма нищо лошо в това,че е масон.Голяма чест и привилегия е.

Няма нищо лошо в това,че е масон.Голяма чест и привилегия е.

06.12.2022 | 10:32

Но я се опитайте да обясните на просташката част от нацията ни въобще какво значи “масон”,защото невежеството е пълно.Затова плюят,невежи и неграмотни са..много,за съжаление.

Отговори
2 1
Чудомир

Чудомир

05.12.2022 | 19:55

Поредния материалист, готов за още облаги. Новия пиар на Герб.

Отговори
2 2
Нищо ново

Нищо ново

05.12.2022 | 16:14

Чифутите във знак на благодарност че нашите деди са им спасили семенцето проклето предлагат за Министър Председател на Християнска България отявлен масон Без никакъв срам и свян За пореден път доказват своята Юдейска предателска нагла същност Изобщо не милеят за България Гледат на Българина и България като на дойна крава Да цицат и цицат

Отговори
5 6
Боко тиквата

Боко тиквата

05.12.2022 | 15:56

Комунистите се събрахме, за да пълним чекмеджетата.

Отговори
3 5
тиквата

тиквата

05.12.2022 | 16:26

Ами няма само да се занимаваме със семепроизводство при една твоя близка роднина - я какви се пръкват от нея,погледни се в огледалото!

Отговори
4 1

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?