46

Идват 45 милиона евро от Европа за границите ни

Европейската комисия ще отпусне на България 45 милиона евро. Тези средства са предназначени за техническо обезпечаване на държавната ни граница, високопроходими автомобили и заплащане на граничните служители. Това съобщи в Люксембург вътрешният министър Калин Стоянов. 

Той благодари на Комисията, но подчерта, че страната ни ще продължи да търси финансова помощ за справянето с нелегалната миграция. 

"Моето присъствие днес тук, само два дни след встъпването в длъжност, не е случайно. То дава знак, че правителството е ангажирано с европейската интеграция и приемането на България в Шенген", заяви още Стоянов. Министърът беше категоричен, че той и целият кабинет работят активно страната ни да бъде част от Шенген до края на годината. 

МВР шефът е в Люксембург, където участва в Съвет "Правосъдие и вътрешни работи". 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ

РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ

09.06.2023 | 10:00

ВЪЗТАНОВЯВАНЕ НА ГРАНИЧНИ ВОЙСКИ!

Отговори
2 0
РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ

РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ

09.06.2023 | 10:00

ЗА ТАЗИ ГРАНИЦА ВИ ТРЯБВА РЕДОВНА ГРАНИЧНА ВОЙСКА !!! СЛЕДОВИ КУЧЕТА !!! И МАГАРЕ КОЕТО ВСЕКИ ДЕН ДА РАЗОРАВА БРАЗДАТА! И ПОСЛЕДНО ОТРЯДИ ОТ МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ !!!! ПИЛЕ НЯМА ДА ПРЕХВРЪКНЕ.... ДА ТЕЗИ ЕЛЕМЕНТАРНИ НЕЩА ТРЯБВАТ!!!!!!!!!!ТАКА КАТО НАШИТЕ РОДИТЕЛИ Я ОХРАНЯВАХА...СЕГА САМО СЕ НАЛИВАТ МИЛИОНИ И НИЩО ПЪЛНА ДЪРЖАВАТА С НЕЛЕГАЛНИ МАН.ГАЛИ... И НАЙ ВАЖНОТО НА ВСИЧКИ ЕЗИЦИ ....ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ НА ОГРАДАТА НАПИСАНО СТРЕЛЯ СЕ НА МЕСО........ МОЖЕШ ДА ПРЕМИНЕШ НА НАША ТЕРИТОРИЯ САМО ОТ ГРАНИЧЕН ПУНК!!!!! И ЩЕ ВИДИТЕ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС..... ГРАНИЧНИТЕ ЗАСТАВИ ВЪЗСТАНОВЕНИ И ФУНКЦИОНИРАЩИ! УСЛОВИЯ ЗА ГРАНИЧНИТЕ ОФИЦЕРИ И СЕМЕЙСТВАТА- ИМ И НИКАКВИ РОТАЦИИ....ЗАСТАВА ОТРЯД НАРЯДИ С РЕД И ДИСЦИПЛИНА...---БЕЗ ПЕ.ДЕР.АСИ!?!?! ДА ИМАТ ЕКСТРИ КОИТО ДА ГИ МОТИВИРАТ...БЕЗПЛАТНИ ПОЧИВКИ-КВАРТИРИ-РАБОТА ЗА СЪПРУГИТЕ - ГРАДИНИ ЗА ДЕЦАТА - БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ НА ТЕРИТОРИЯТА НА СТРАНАТА- РАННО ПЕНСИОНИРАНЕ И НАЙ ВАЖНОТО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ!!! С КАКВО МУЛЕТАТА ОТ ВСС СА С ТАКИВА КОСМИЧЕСКИ ЗАПЛАТИ А НИЩО НЕ ДОПРИНАСЯТ ЗА ОБЩЕСТВОТО....ВИДЯХМЕ ИМ ПАНАИРА....ГЛУПАЦИ НАГЛЕЦИ ЛАПАЧИ....ОБЯВЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ НА МАГИСТРАТИТЕ ОТ всс....ОБЯВЕТЕ ГИ И СЪЩО БОНУСИТЕ И СЪЩО ПАРИТЕ КОИТО ИМ ДАВАМЕ ЗА ОБЛЕКЛО И ОЧИЛА...............ХАЙДЕ ДАВАЙТЕ И НАДДАВАЙТЕ...ПОКАЖЕТЕ И ЕКСТРИТЕ ЗА КАРИЕРНО РАЗВИТИЕ...

Отговори
3 0

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?