1939

Ицо Хазарта: Хората очакваха от трибуната да говоря неща, като тези в моите песни

„Ако за всеки водещото е да свършим някаква работа, винаги ще се намери начин тя да бъде свършена. Ако гледаме там, където имаме общо, би се получило. Ако не – резултатът е около нас“, каза Христо Петров, известен като Ицо Хазарта, който е кандидат за депутат от „Продължаваме промяната - Демократична България“ в ефира на btv.bg.

„Ако трябва да посоча една обща кауза, то това със сигурност е съдебната система и прокуратурата. Там наистина трагедията е пълна“, допълни той. 

По думите му когато има работа, емоцията трябва да остане на заден план. 

„Намерил съм немалко грешки и в собственото си поведение и отношение към работата, и генерално. Това, което съм сигурен, че трябва да направя, дори с риск да загубя някаква част от подкрепата, е да опитам да свърша, това за което съм там по всякакъв начин. Давам си сметка, че е имало хора, които са очаквали просто да излизам на трибуната и да говоря неща, подобни на тези в моите песни. Проблемът е там, че това не върши работа“, каза Христо Петров.

Първото нещо, което ще направи в новия парламент, е да внесе законопроект, касаещ правата на осиновените деца да знаят кои са биологичните им родители.

По думите му темата с Паметника на Съветската армия се поставя в предизборната кампания.

„Когато си имал 18 години властта в Столична община, да се сетиш по време на предизборната кампания, че трябва да премахнеш един паметник, това води до определени изводи. Ти се опитваш да се харесаш на някого“, каза Хазарта. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
кристалчо

кристалчо

17.03.2023 | 20:38

Само такива като тебе може да очакват *нещо* от наркоман и пияница!

Отговори
2 1

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?