1939

Христо Иванов: Време е да се търсят големите обединения, които да изкарат хората да гласуват

Ние ще държим много на нашата идеологическа физиономия, имаме поколенчески дълг, заяви съпредседателят на ДБ

Идва време да се търсят големите обединителни задачи пред нацията, които да изкарат хората да гласуват. Да дадат смисъл на демократичния процес. Това заяви лидерът на "Да, България" Христо Иванов пред NOVA само ден след като партьорите му от ДСБ официално дадоха зелена светлина за общ съюз с "Продължаваме промяната"

Той отново настоя за "демократично реформаторско управление, за да затворим тежките разделителни линии". 

Според него голямо обединение ще даде смисъл на демократичния процес. "Това важи и за отношенията ни с ПП, ние ще държим много на нашата идеологическа физиономия, Имаме поколенчески дълг", настоя съпредседателят на "Демократична България".

"Искаме демократично реформаторско управление, което може да реши онези големи национални задачи, в името на които се търси обединение на обществото, за да затворим тежките разделителни линии, които се отвориха в последните години. Тук са и Шенген, и еврозоната, както и Конституционната реформа. Така че в името на тези цели трябва да намерим най-правилната формула и в преговори с ПП ще я търсим", посочи Иванов.

В името и на конституционна реформа ще се търси обединение, коалиционната формула ще се реши през преговорите с "Промяната".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Ристьо,колкото и да се пените тоя път с ПП-то,плужавите ви пишман-

Ристьо,колкото и да се пените тоя път с ПП-то,плужавите ви пишман-

31.01.2023 | 12:27

Протестъри оредяха и още ще окапват.Овцете свършиха,машинките ги няма,ДО-ВИЖ-ДА-НЕЕ,ама да не ви видим повече вас и ПП-то,към..небитието!!!Сбогом,най-ви подхожда!

Отговори
1 0
Дава, време е за народен съд

Дава, време е за народен съд

29.01.2023 | 19:47

Христе, ти ще си първият джендър в Белене. Генерал трол и зиленски след теб.

Отговори
4 1

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?