71

Христо Иванов скочи на Слави: Похарчи една година историческо време на България

Ние превръщаме изборите в ден на откритите врати за българската политика и влизат все повече случайни хора, заяви лидерът на ДБ

 

„Трифонов похарчи една година историческо време на България. „Има такъв народ“ се превърна в деструктивна сила в българския политически живот.“ Това заяви лидерът на „Демократична България“ Христо Иванов пред bTV.

„Ние превръщаме изборите в ден на откритите врати за българската политика и влизат все повече случайни хора“, допълни той.

Иванов очерта мрачен сценарий за страната – по думите му ще има едни избори на есен, които ще доведат до още по-трудно и невъзможно съставяне на кабинет. Според него това означава, че пролетта на 2023 г. пак ще гласуваме.

„Този вот на недоверие наистина остава много малко алтернативи. Вместо да инвестираме усилие в трудно изграждане на диалог, тези партии трябва да се променят дълбоко, за да станат възможен партньор“, каза Иванов.

„Страната се тласка към още по-сериозна криза. Това го направиха от новата коалиция „Ориент експрес“, която свали кабинета без да има план. До такава степен не знаят какво следва, че отказват да застанат едни до други“, каза лидерът на „Демократична България“.

„Тези хора са част от проблема, които се опитват да се върнат на масата и да получат европейска индулгенция“, допълни той.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Кършияка

Кършияка

23.06.2022 | 23:35

Христо Иванов е кукла на конци на олигарха Иво Прокопиев.

Отговори
0 0
Истината е

Истината е

23.06.2022 | 09:59

Истината е че Ристьо Чифута бе министър на Чифута Тиквун и чифутската му компания После се присламчи към Кирчо Чифутчето и компанията му чифутска и все да бъде вътре във келепира Типично по чифутски Типично за чифут Лъжи кражби далавери Работа ич Все другите са виновни Наш Ристьо чифутчето както всички чифути все в бяло Света вода ненапита А истината е че Ристьо най добре са чувства плажувайки със навити крачоли на плажчето във Росенец и от там да яхне като сърф етническата карта И хоп по чифутски Двама се карат Чифутите печелят Истината е че май така стана Някой Найстина проверил ли е родословното дърво на поне 90 процента от дупетатите Или да приеме за истина че дедите на Шкембе Войвода след като са бегълци от Македония са били Българи Не Това са били чифути бягащи ведно със Българите Ей тва е истината че днес сме под чифутско интернационално робство

Отговори
4 4
комунист

комунист

23.06.2022 | 09:37

Когато този политически хамелеон и плазмодий Ристьо изчезне от политическия живот тогава България ще тргне напред.

Отговори
7 7
Ани

Ани

23.06.2022 | 09:25

Защо Слави е виновен за всичко? Защо толкова години работи с едни и същи хора? Защо Христо Иванов не каже ,че Кирил петков и лена Бориславова са учредители на "Да, България"? А участието му в управлението на ГЕРБ и избирането на Гешев! Слави и за това ли е виновен?

Отговори
4 10
Истината

Истината

23.06.2022 | 09:01

Слави е зависимо човече - от Газпром...и от още едни неща...;)

Отговори
17 2
eleniv

eleniv

23.06.2022 | 13:00

И от Георги Гергов, и от Георги Първанов и т.н.

Отговори
3 0

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?