46

Гюров преди гласуването за Никола Минчев: Мафията си поиска държавата

Мафията си поиска държавата. Мафията безцеремонно иска да удари върха на парламентарната ни република - Народното събрание. Това заяви председателят на ПГ на "Продължаваме промяната" Андрей Гюров по време на дебата по исканата оставка на председателя на НС Никола Минчев.

Мафията прави днешния решителен ход за дестабилизиране на държавата. Едно е ясно - става дума за пари. Това е показна атака срещу човека на един от най-високите постове в държавата, каза председателят на ПГ на ПП, определяйки поисканата оставка като "разчистване на сметки".

Андрей Гюров заяви, че Никола Минчев е пазител на политическия морал и като най-младия председател на НС, ръководи НС с чест и е един от най-успешните председатели.

Македонският сценарий е фалшив. Няма никакви тайни договорки, всичко е измислица на човека от диванчето, който искаше да продаде националния интерес срещу уговорка за отпадане на визите за българите за САЩ, каза Гюров от парламентарната трибуна.

Гласуването на оставката на Никола Минчев е тест. Днес мафията ще си преброи гласовете в залата, каза още Андрей Гюров.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
ИВА

ИВА

16.06.2022 | 19:02

ВЕЧЕ СЕ ОБЪРКАХМЕ С ТЕЗИ ПАРТИИ- ЕДНОДНЕВКИ, ЕДНИ ДРУГИ СЕ ОБВИНЯВАТ В МАФИЯ. ЯВНО СЕ УПРАВЛЯВАМЕ ОТ КОАЛИЦИЯ- МАФИЯ. ИНФЛАЦИЯТА НИ ДВОЙНА НА ЕВРОПЕЙСКАТА, ЗАЕМИТЕ - МИЛИАРДИ ЩЕ ГИ ПЛАЩАТ ПОКОЛЕНИЯТА...КАТО ПЪЛНИ НАИВНИЦИ ВЯРВАМЕ НА ВСЕКИ НОВ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЕКТ, КОЙТО НИ ВОДИ КЪМ ДЪНОТО.

Отговори
1 0
Българският народ

Българският народ

16.06.2022 | 10:10

Истина, казана с няколко изречения. Достойно изказване на г-н Гюров.

Отговори
1 1

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?