1553

Гунчева разкри армия от тролове на "Възраждане"

Армия от интернет тролове обслужва “Възраждане”. Това твърди вече бившата депутатка от партията Елена Гунчева пред "Нова". В “Срещу течението” тя разказва, че задачите се дават на две групи - срещу кого да се пише и как да бъде възхваляван лидерът.

"Почти всеки член на "Възраждане" има по няколко профила, включително маркетинг специалистите. Троловете се включват, когато се спомене партията. Има една асистентка по PR, която е от Варна и организира тролски атаки.

Например при интервю на Костадинов има затворени групи, в които се спускат задачи, като писане на положителни коментари. Една от тези групи е Бот, другата е Възрожденци. Ако някой нарече Костадинов Копейкин, започват да го защитават, а конкретният потребител обиждан и критикуван. Дори му се докладва профила

. Указанията ги дава ръководството на партията, Николай Дренчев, Цончо Ганев. Мен ме атакуваха хиляди профили, с по 15 приятели, виждала съм ги в споменатите групи", разкрива Гунчева.

Според нея може и да не става дума за пари, а за обещания за депутатско място. "Чувала съм как Костадинов казва да гласуваме "за" всички предложения на ГЕРБ. Десислава Атанасова често идваше в нашата стая, а той често говореше с хора от ГЕРБ.

Никой от нас нямаше право на собствено мнение. При гласуването на Закона за съдебната власт ни бе наредено да гласуваме половината "за", другата половина "против", "за да се харесаме на съдиите".

Илюзорно е "Възраждане" да се включи в управлението като първа политическа сила", посочва тя. И уточнява, че постът ѝ, който гласеше, че Русия би могла да улучи с ракета Министерския съвет, е бил ироничен и не е донесъл последствия за нея. Освен това не съжалява за него.

Решава да не се кандидатира за депутат в новия парламент, въпреки че е имала предложения. "Предполагам, че скоро ще има нови избори, ще изчакам. Смятам, че е време да се погрижа за личния си живот, политиката ми показа достатъчно.

С мъжа ми се запознахме на протест срещу корупцията по време на Борисов. Сега се оказва, че не сме постигнали нищо. Вярвам, че България трябва да бъде над всичко. Семейството ни споделя русофилски ценности, но границата са интересите на България", споделя Гунчева.

По думите ѝ е нередно да се премахват паметници, защото съхраняват паметта. "Хората не харесват ЕС и НАТО, а целият вот против тях, се насочва към "Възраждане". Имам и още чатове, които показват истината. Допускат се доста грешки и се опорочава идеята на партията", обясни тя.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
8 коментара
Чиста истина!

Чиста истина!

16.10.2022 | 22:13

Ето ги и тук. И да допълним, русофилстват като отвързани.

Отговори
11 4
Дебелогьза

Дебелогьза

16.10.2022 | 21:58

Адвокатка

Отговори
7 2
Хаха

Хаха

16.10.2022 | 21:29

Гунчева, помня те отпреди въобще да чуя за "Възраждане". Още тогава си мислех, че си бясна незадоволена скочобра. Сега вече виждам, че няма нужда от толкова думи. Ти си просто едно рядко л...о.

Отговори
10 2
Недоеб ана

Недоеб ана

16.10.2022 | 21:55

Паран тия

Отговори
7 0
Мимито

Мимито

16.10.2022 | 20:32

Това отдавна е ясно на всички, г-жо Гунчева! А в момента същите тролове леят отрова срещу украинските бежанки и децата им под съседната статия! Вижте ги добре!

Отговори
18 8
цял Булгаристан е прогнил от шорошояди:

цял Булгаристан е прогнил от шорошояди:

16.10.2022 | 20:32

медии, политика, наука, образование ... тая реве, че имало няколко трола!

Отговори
6 12
Копейка

Копейка

16.10.2022 | 20:28

Ясно е, че копейката взе кеша от ГЕРБ-баби

Отговори
15 4
777

777

16.10.2022 | 20:10

Претоплена манджа с пловдивското куку в америк. "медия"

Отговори
8 12

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?