49

Грешка и прошка: Тома Биков се извини, че е подвел българите за NEXO

Тома Биков се извини на аудиторията, че я е подвел с погрешна иформация относно Нексо и управлението на компанията. Ето какво написа народният представител на ГЕРБ в профила си във Фейсбук:

"Преди два дни написах, че Тенко Красимиров Николов, който е крупен дарител на ВОЛТ и Демократична България, е брат на човек, който е в управлението на Нексо. Източникът ми на информация бяха медийни публикации, в които присъстваше това твърдение. По-късно стана ясно, че става въпрос за съвпадение на имена и двамата нямат роднинска връзка. Съжалявам, че съм се подвел и съм разпространил неистина.

За разлика от рупорите на морала, които се появиха през последните години, аз нямам проблем да се извиня, когато съм сбъркал. Това обаче не отменя нито едно от останалите съмнения по отношение на дейността на Нексо и връзката на компанията с български политици и политически формации."

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
9 коментара
Стил на окепазяване

Стил на окепазяване

17.01.2023 | 15:31

Ти кажи, че сестра му е курв@, пък той да доказва , че няма сестра. Това е метода на Асфалт паша и бандата МУ, наречена "партия". По същия начин се "процедира" и с ПП и всички опоненти на мафията. И на всичко отгоре, този плъх има наглостта да казва, че имал морал. Ами нали като си премълчи, ще трябва да се черви в съда. От ром бял задник, и от мутри - морал?

Отговори
14 5
И на Каймановите острови

И на Каймановите острови

17.01.2023 | 14:33

отказаха лиценз на NEXO!След разследванията в САЩ и Великобритания, Каймановите острови също са порязали мераците на Антони Тренчев и компания да оперират в офшорната дестинация. Както съобщава специализираното издание The Block, още на 20 декември миналата година финансовите власти на Каймановите острови са отхвърлили искането на Nexo за издаване на лиценз за дейност, посочвайки че бизнес моделът на фирмата не отговаря на необходимия рисков профил. "Nexo представлява риск за доверието на пазара, защитата на потребителите и репутацията на островите като финансов център“, отбелязват от финансовия регулатор CIMA. В допълнение, директорите и акционерите на Nexo не са успели да разкрият подробности относно потенциален въпрос за отнемане на лицензите в САЩ и производства в английски съдилища, се посочва в делото, цитирано от регулатора. Така окончателно рухва нескопосаната мантра на криптопирамидата, на политическите й говорители от ПП и ДБ и на медийните й клакьори от кръга „Капитал“, че дейността й е била изрядна.

Отговори
10 5
Подвеждашо заглавие!!!!

Подвеждашо заглавие!!!!

17.01.2023 | 14:32

НЕ СЕ Е ИЗВИНИЛ ЗА NEXO!!! И няма защо да се извинява. Извиненинето е към собственика на SiteGround Тенко Красимиров Николов, защото му прикачи брат с името Траян Красимиров Николов от Nexo. И двете личности са реални, но не са братя!

Отговори
15 0
Томито

Томито

17.01.2023 | 14:21

Я, кажи за бащата на Тренчев!

Отговори
10 0
какво още..

какво още..

17.01.2023 | 14:33

че е доносник на ДС?? Ако намекваш за Борисов и за фирмата отпреди 30 години, то означава, че си много зле!

Отговори
7 6
Мира

Мира

17.01.2023 | 14:16

Не му се връзвайте на лакърдиите навремето щеше да вкара бат Бойко в пандиза. Ибрикчия от класа

Отговори
28 6
Така е

Така е

17.01.2023 | 14:07

и без роднинска връзка може да са при Бай Добри. Особено мазния Нekcoмиp Aнaнив

Отговори
9 4
гъзолизеца на боко - томазо биков

гъзолизеца на боко - томазо биков

17.01.2023 | 13:36

Ще се извиня и за чекмеджетата и за язовирите и за магистралите и за това , че преди години исках да вкарам в затвора банкянското слънчице боко.

Отговори
24 12
просбопишещ

просбопишещ

17.01.2023 | 15:32

а ти кога ще се извиниш за глупостите си,тролче хубаво миризливо!

Отговори
6 1

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?