49

Главният прокурор Иван Гешев: В борбата с мафията има само разруха 

В борбата с мафията в страната има само разруха. Това се казва в изявление на главния прокурор Иван Гешев. 

"На Велики четвъртък православните християни си спомнят за Тайната вечеря на Божия син с апостолите и пророчеството му, че ще бъде предаден. 

Преди две години на този ден прокурори, следователи и съдебни служители от цялата страна предупредиха, че ще бъдат предадени интересите на хората. Те излязоха пред съдебните сгради в цялата страна, за да защитят народа от опитите на някои политици, чрез закриването на съда и прокуратурата "Антимафия", на практика да обслужат  организираната престъпност. Две години по-късно резултатите вече се виждат и те са само разруха в областта на борбата с мафията. Тежката цена за това плащат българските граждани с всяка следваща телефонна измама, пострадал от дрогиран шофьор наш приятел или познат, ограбен възрастен човек или с наркотиците, които заливат улиците и тровят децата ни", се казва в изявлението. 

"Надявам се в този ден да се прояви смирение и да се осъзнае, че интересите на хората са над всичко това, което показаха българските магистрати преди две години. Българската прокуратура, която остана една от малкото стабилни институции в България, ще продължи да защитава сигурността на българските граждани. Въпреки безпрецедентните опити за дестабилизация и дискредитация, за овладяване и политически контрол в нарушение на принципа за разделение на властите, въпреки заплахите и обидите прокурорите, следователите и служителите на ПРБ работят и ще продължат да работят за всеки един българин. Нито един от тях не предаде колегите си за тридесет сребърника", пише Гешев. 

"Затова мога да повторя това което казах преди две години: Колеги, благодаря ви! Гордея се, че съм главен прокурор на Република България. Светли празници на всички!", завършва главният прокурор. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Праведен

Праведен

13.04.2023 | 18:16

Каскета е психясал, също като шефа Тиквун. Какво ли не прави неистовия страх от идващото възмездие.

Отговори
2 3

Анкета

Какво очаквате от кабинета „Денков-Габриел”