1553

Глас от ГЕРБ: Денков не става, кукла на Асен Василев

Денков няма качества да бъде министър-председател. Личностни, професионални, морални. Това написа Красимир Вълчев, депутат от ГЕРБ и бивш министър на образованието. Както е известно, академикът от "Промяната" заемаше същия пост. 

То ето какво още написа Вълчев:

"Има безспорни научни постижения и качества, но няма качества на управленец и държавник.
Липсва му лидерство, отговорност и решителност да отстоява каквито й да е ценности.
От записа се чу, че му липсват и морални качества. По-благовидното лице, готово да изпълнява болшевистките и разрушителни политики на “промяната”.

Човек без собствено мнение. Номиниран, за да бъде кукла на конци на Асен Василев.
Като министър на образованието и науката демонстрира предимно арогантност и лицемерие. Провали се във всичко, с което за захвана. Заради неумението си да чува различни гласове и да работи с хора.

Лицемерно развяваше знамето на деполитизация на образованието, докато правеше политически назначения и търгуваше училищни земи срещу подкрепа за изборите.
Системата на образованието го изпрати с колективна въздишка на облекчение. Последните дни десетки хора от системата ми се обадиха и писаха с молба да не го подкрепяме и допускаме до каквато и да е управленска позиция.

Предложението му за министър на образованието и науката - Генка Петрова, е доказателство за безотговорното му отношение към системата. Основното й качество е, че е близка до Денков - участвала е в най-много проекти във фармацията с него. Липсва й управленски капацитет. Няма и мисия да работи за образованието. Но явно се е “подписала с кръвта” си, че ще назначава “наши хора”.

Жалко, защото образованието е тема, по която можем водим смислен и позитивен разговор и да търсим общи решения. И система, в която има много достойни хора за министри".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Г-н Вълчев е прав!Всички знаем защи е номиниран Денков-дясната ръка на

Г-н Вълчев е прав!Всички знаем защи е номиниран Денков-дясната ръка на

31.05.2023 | 10:32

Кирчо,фирмения му партньор и зяедно въртят и делят % и акции.Слуша приумиците на Кирчо като първолак даскалката си.А резилите и бакиите в МОН по време на управлението му още ги преглъщаме.Крайно некадърен министър,и той се налапа здравата с далаверите по ваксините и фирмите-вносителки-милиони,пак за наша сметка,а колко изхвърлиха после.

Отговори
5 1
ZeЛЕвСКИ

ZeЛЕвСКИ

31.05.2023 | 12:46

СВИКВАЙ ГЕйРБАВ ДРоГАРЮ ТУЛу́П ☭, СИК-аджията КОМУНИСТА ПОЖАРНИКАРа агент "БУДА"-ла☭ ИЗТЕЧЕЧЕ В КАНАЛА ЗАЕДНО С ВАС ПРИСЛУГАТА МУ.. ИДВА РЕДА НА КАСКЕТА ГЕШЕВ........ ОТ ТУК НАТАТЪК ТИКВАТА ШЕ ГЛЕДА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТКЪДЕ ОПАШКАТА НА КОНЯ НА ПАМЕТНИКА, НА ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ.... ИЛИ ОТ ОФИСА НА БАЙ СТАВРИ....МУ-ХА-ХА

Отговори
2 0
Глас от Барцелона

Глас от Барцелона

30.05.2023 | 23:42

Тъй, тъй Краси...вий сте най-моралните!

Отговори
12 2
Честни сини очи

Честни сини очи

31.05.2023 | 01:08

А френската снаха не е ли гласът на бай Ганьо ? КОЙ държи нейното дистанционно, както и на цялата ОПГ ГРОБ? И ко прайм, когато Асфалт паша бъде изпратен на летуване при бай Ставри? Всъщност територията е заложник на амбицията на собственика на зайчарника с асансьора да избегне раирания костюм. Но при демокрацията така ТРЯБВА да бъде - всекиму заслуженото! А може би при бай Ставри ще е недосегаем за Сретен? Тъй, че , господа от ГРОБ, преди да говорите за другите - вижте си главатаря и се замислете....

Отговори
7 4

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?