46

ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ препитаха министрите, Кирил Вътев впечатли всички

Среща с двете парламентарни групи, подкрепящи правителството Денков-Габриел, са имали всички министри. Изслушванията са били кратки – за  общо един час всеки в новия кабинет трябвало да изложи вижданията си съответно пред ГЕРБ-СДС и пред ПП-ДБ.

Специално за „Марица“ депутати и от двете коалиции споделиха, че са впечатлени най-вече от презентацията на земеделския министър Кирил Вътев. Основателят и собственик на прочута компания за преработка на месо изложил ясни планове какво смята да прави в един от най-тежките сектори.

Вътев има изключително интересна биография. Той е бивш състезател и треньор по свободна борба. Започва със семейно магазинче, оттам с продажба на сандвичи и подхваща бизнеса с месото, за да изгради империя. Ползва се с изключително уважение и сред спортните среди, и сред бизнеса. Интересното е, че въпреки финансовото си състояние Кирил Вътев не се колебае да откликне, когато е помолен да намери треньор за юношески тим по борба. Новият министър лично влиза в залата и се заема със задачата.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?