2374

ГЕРБ: Изборите може да са преди 2 октомври

По време на консултациите с президента е била обсъждана датата 2 октомври за предсрочни избори, но заради събитията от последните дни датата може да тя изместена по-напред, каза председателката на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова.

Според нея третият мандат трябва да бъде върнат веднага.

“Продължаваме промяната“ не иска преговорите за кабинет да успеят“, каза Атанасова пред бТВ.

Тя коментира и записа от срещата на “Демократична България“.

“Не всичко започва и свършва с ГЕРБ. То се излъчваше онлайн, а колегите от “Възраждане“ са го гледали онлайн и са го пуснали на страницата си. Изведнъж започна в кулоара да се шуми. (…) Ние разбрахме, че ПП имат две крила – парламентарно и Лена Бориславова. Разбрахме, че има много желаещи да са бухалкодържач“.

“Най-много ме шокира, че всичките им разговори как мислят за България, как мислят за хората, как България е над всичко не кореспондират със записаното“, посочи тя, допълвайки, че не се обсъждат цените на хляба, олиото или 22-те закона, които трябва да бъдат приети за Плана за възстановяване.

“По какъв начин може ГЕРБ да окаже влияние на друга политическа сила? (…) Само преди година Станислав Трифонов беше символ на промяната. Сега вече те търсят виновник, че не им се случи правителство или не могат да се справят с нито една криза“, посочи тя.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
дядо поп

дядо поп

28.07.2022 | 21:46

Десо, много си злобна, бе жено! Трябва с някой по-хладнокръвен да те заменят. Иначе каквото кажеш е като на участничка в женски кални борби. Намали темпото, чадо, ще се поболееш.

Отговори
1 0
Батко

Батко

25.07.2022 | 10:31

Ходи се гръмни, патко!

Отговори
3 3

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?