1553

Генерал Атанасов има списък с корумпираните прокурори на Мартин Нотариуса

Съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ Атанас Атанасов заяви, че разполага със списък с имена на магистратите с клубни карти от „SS клуб”, свързван с убития Мартин Божанов-Нотариуса. 

 „Основно в списъка има прокурори от районна и градска прокуратура в София. Мисля, че има двама или трима съдии и т.н. Има и от Върховната касационна прокуратура. Тази информация ще я предоставя на комисията, която беше сформирана в парламента. Нека те заедно с прокуратурата трябва да изяснят случая”, категорично заяви Атанасов.

 "Това, което получих по пощата не е съвсем списък, а много интересен материал затова по какъв начин Нотариуса е действал в съдебната система и е уреждал дела. Всичко това може да бъде описано с една дума – корупция", заяви съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ.

„Оставам с впечатлението, че и.ф. гл. прокурор също разполага с тази информация, защото в този материал, който получих основна сцена на действията е Районната прокуратура в София. А миналата седмица Сарафов влезе с 20 прокурора точно там”, посочи той. И подчерта, че не знае откъде е изпратен документа.

"Трябва да се отнесем сериозно към това, което се случва в държавата и да намерим начин да преодолеем всички противоречия. Защото преговорите в медиите започнаха преди тези в действителност. Трябва да се седне на маса за преговори, всеки да заяви своите претенции. Включително и по темата за външно министерство. Смятам, че има, и то не един, вариант и ГЕРБ и ПП-ДБ да имат канал към външния свят", коментира Атанасов. 

„Денков и Габриел работиха в много добър синхрон през тези 9 месеца. Всички заявихме, че те трябва да направят анализ на работата на правителството, да го представят и на тази база да преговаряме”, допълни той.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Защо мълча досега

Защо мълча досега

14.02.2024 | 13:59

Откога го е имал?

Отговори
0 0
???

???

14.02.2024 | 11:51

ЗАРТОВА в списъка ли е?

Отговори
1 0
Разградският Йода,

Разградският Йода,

12.02.2024 | 14:46

да ме прости Учителят, си е голям милиционер.

Отговори
0 1
Иванов

Иванов

12.02.2024 | 14:26

Какъв страховит генералски поглед! Имал бил списък.И какво от това?Няма ли уволнения и съд все тая имаш ли или нямаш каквото и да било.Уволнението може да се направи от ВСС,а съдът от съд,не и от някаква си комисия в НС,което е поредно влияние в съдебната система от НС.Комисията не уволнява и не съди,така че отново е налице парлама от тоя, божем генерал.Оня пък пратил 20 прокурори в РП-София.Много са,защото утре трябва да докладва не знам си къде из НС,а няма време,което също е бъркане в работата на съд.власт.А на бас,че нищо няма да стане в крайна сметка!!!!

Отговори
2 1
Мильо

Мильо

11.02.2024 | 21:22

От многото приказки тези дни става ясно, че ВСИЧКИ знаят, че има корупция, но те са и свикнали. И защо да се разлайват кучетата - всички са спокойни. НО, струва ми се, всички ясно съзнават, че тръгнат ли наистина да борят тази корупция, то няма да остане ни сглобка, ни монтаж, ни шушу мушу, ни нищо. А някои ще трябва да се срещнат със съдии и прокурори и да отседнат при бай Ставри! Защото тя, корупцията е на жълтите павета! Затова няма да има никаква реформа! И който си мисли, че нещо ще се промени, ще се разочароват, за съжаление.

Отговори
5 1

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?