2374

Гълъб Донев се срещна с главния одитор на РСМ, обменяме добри практики

Министър-председателят Гълъб Донев се срещна с генералния одитор на Сметната палата на Република Северна Македония Максим Ацевски, съобщиха от МС.

В разговора в Министерския съвет участва и председателят на Сметната палата на Република България Цветан Цветков.

В рамките на срещата беше подчертано значението на двустранния диалог и контактите между двете държави на различни нива. Премиерът Гълъб Донев приветства сътрудничеството и обмяната на добри практики между централните одитни институции на България и на Република Северна Македония.

Министър-председателят беше категоричен, че разходването на публични средства винаги трябва да става отговорно и прозрачно. Според премиера Гълъб Донев контролът върху управлението на публичните ресурси е от ключово значение за доверието на гражданите в институциите.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Какви добри практики?

Какви добри практики?

13.10.2022 | 10:03

Тия макета постоянно ни провокират,обиждат,псуват,трошат ни културни центрове.Е,гати и фашистите неграмотни,бездържавни и безезични!Докога ще им търпим глупостите?Северна Македония да си обира уличните бо’клуци и провокатори и да ги наказва законно,не да се прави на “недочула-невидяла”.Тоя вчерашен фашист изобщо не е издирван и заловен!Оглушки си правят.

Отговори
1 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?