49

Гълъб Донев: Не въвличайте служебния кабинет в предизборната кампания

В епицентъра на предизборната кампания сме и всеки един от нас го изпитва в собствената си област на действие. Налага ни се ежедневно да поправяме изкривени интерпретации за решенията на служебното правителство. Това заяви служебният премиер Гълъб Донев в началото на редовното заседание на Министерския съвет.

"12 дни преди 2-ри април сме готови за избори. Готови ли са обаче участниците в изборите за отговорните дни, които предстоят след тях", попита той.

Донев отбеляза, че всеки политически играч атакува служебното правителство от "покрива на своята къща от карти и волно или неволно го въвличат в предизборната игра с небивалици и лъжи".

"Как ни наричат е без значение - ние сме служебно правителство", заяви Донев и обясни, че в последните месеци държавата се управлява от служебен кабинет заради невъзможността на 48-ото Народно събрание да създаде редовна власт.

"Очакванията ни са политическите сметки да включват и мисъл за следизборните дни, когато избраните в 49-ото Народно събрание ще взимат решения за общото ни бъдеще в България", завърши служебният премиер. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?