46

Депутатката Христинка ходи с охрана заради спортния министър

Частни гардове на Слави пазят прочутата депутатка Христинка Иванова, споделиха депутати пред „Марица“. Тя тръгна да бяга при отцепниците на Радостин Василев или Руди, като го наричат всички. Но се върна при ИТН и дори участва в пресконференцията на Балабанов и Тошко Йорданов този понеделник.

Столичен сайт съобщи, че всъщност тогава Христинка е била причакана през ведомственото жилище в „Изток“, тръгвайки към брифинга на Руди. После качена в джипове и закарана при Тошко Йорданов, откъдето звънна на Василев и в резултата iе роди прочутият запис.

В него Руди казва, че ще праща хора на землячката си от Долна Митрополия. Интересни са обаче думите й „И ти ли ме плашиш“, коментираха депутати. Тоест, някой друг също е натискал дамата. 

Не е ясно дали гардовете пазят Христинка от спортния министър, или в ИТН се страхуват, че тя пак ще хукне към отцепниците. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Гого

Гого

16.06.2022 | 19:48

Да се смееш ли, да плачеш ли? Слави докара дотам нещата, че ще се смеем плачейки, или обратно. Махайте гардовете, пуснете жената на село. Стига си я плашил с тези гардове , бе Славчо. То ти и на мен да ми се явиш по тъмно, ще ме уплашиш, ама тя женицата иска на село - със сигурност е по-здравословно от твойта нова коалицийка...

Отговори
2 2
Ами тя работата е ЯСНА!

Ами тя работата е ЯСНА!

16.06.2022 | 17:58

"И ти ли ме плашиш?" - Явно Учиндолският славей предизвиква ПОВЕЧЕ СТРАХ у жената...видяхме по резултатите.

Отговори
7 4
И тая нямаше

И тая нямаше

16.06.2022 | 17:54

елементарен набор от думи да се обясни

Отговори
8 1

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?