1553

Депутати предлагат: Вдигат ти цената - късаш договора

Всяко повишение на цените от страна на мобилните оператори да бъде основание гражданите и фирмите да прекратят договорите си без неустойки. Такъв законопроект ще бъде внесен от ПП-ДБ днес в парламента, обяви в кулоарите на парламента Мартин Димитров от ПП-ДБ.

Това не касае само индексациите, а скритите условия, при които мобилните оператори повишават цените, обясни икономистът. Очакваме единодушна подкрепа, ако някой гласува различно, ще бъде много, много интересно, каза Димитров.

По думите му промяната ще доведе до стабилност на договорите. Това е само първа стъпка, ще има още законови промени, обеща Ивайло Мирчев.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
6 коментара
Бети

Бети

21.02.2024 | 15:54

Те всички дружно вдигат цените и е безпредметно да късаш договора. По-добре би било да се помисли в посока човек да е свободен да си избира план при всяко преподписване на договора. Човек от моето семейство пътуваше много в чужбина и ползваше висок бизнес план. Бяха му необходими много минути в роуминг и голям обем интернет. В последствие като се пенсионира се оказа, че не може да мине на по-нисък план и единствената възможност за това беше да си смени оператора. Така и направи, но защо? В различни етапи от живота си, човек има различни потребности.

Отговори
7 0
ryeryre

ryeryre

21.02.2024 | 14:48

Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим:--- https://da.gd/menx

Отговори
0 5
bam

bam

21.02.2024 | 14:01

Идеята е много добра! Следващата стъпка е да се разбие картела, ако се окаже, че цените на трите оператора са еднакви. Но все пак стъпка във вярната посока!

Отговори
10 1
БЪЛГАРИ ОЛИ ГОФРЕНИ

БЪЛГАРИ ОЛИ ГОФРЕНИ

21.02.2024 | 13:35

ДИГАТ ТИ ЦЕНАТА ИЗСИПВАШ МЛЯКОТО НА ЗЕМЯТА :)

Отговори
4 1
И къде

И къде

21.02.2024 | 12:07

отиваш, като скъсаш договора, Маутинчо. При другият оператор, който ти предлага договор с цени заради които си се махнал от предишният.

Отговори
13 4
Нострадамус

Нострадамус

21.02.2024 | 11:56

Дано го доживеем....

Отговори
19 1

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?