49

Депутат агитира за индустриален канабис с чорапи на марихуанки

Депутатът от "Демократична България" Владислав Панев, който е радетел за легализирането на индустриалния канабис, подкрепи по интересен начин каузата си. Днес той дойде на работа в чорапи, върху които са щамповани листенца на марихуана.

Панев сподели, че се надява да популяризира идеите си, особено сред младите. Точно депутатът от ДБ внесе проект за изменения в Закона за контрол върху наркотичните вещества, свързан с отпадането на ограниченията при използването на индустриалния коноп, известен още като индустриален канабис. Те минаха на първо четене в комисията.

В България производството на индустриален коноп е легално, предложението е по-скоро свързано с обработката му, защото се губят милиони при преработването в чужбина, а легализацията ще помогне на най-бедните райони в страната, като хората ще намерят причина да останат да живеят и работят там, заяви по време на комисията вложителят на предложението Владислав Панев.

Индустриалният канабис не е наркотично растение, защото съдържа под 0,2% THC и ЕС одобрява отглеждането и преработката му. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
ценности

ценности

10.06.2022 | 16:49

Това вероятно е част от новата "ценностна система" на либерал-соро-соидите....

Отговори
4 2
Влади

Влади

10.06.2022 | 16:16

Влади е топ

Отговори
1 3
Коментар

Коментар

10.06.2022 | 15:55

Значи е сбъркал. Трябвало е да обуе чорапи от коноп.

Отговори
4 1
От татово време

От татово време

10.06.2022 | 17:12

Всеизвестния филибарски полицай Чапай---Пил ли си? ---Не,смърках---Ново 20 --Ей,нали беше 5лв.,за тез пари 4 пъти ще се оженя.

Отговори
2 0

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?