49

Деница Сачева: Има натиск и манипулация, ПП-ДБ искат избори 2 в 1

Меморандумът на ПП-ДБ съдържа текст, че ако не се постигне съгласие, "ще се върви към избори 2 в 1, явно това е визията на колегите", заяви в "Тази сутрин" зам.-председателката на ГЕРБ Деница Сачева.

По думите ѝ "самия начин, по който се случва всичко" спрямо евентуалните преговори за меморандума "говори по-скоро за натиск и манипулация, отколкото партньорство".

"През последните седмици България се сдоби с няколко външни министри - Денков наистина обича да пътува, финансовият министър също", коментира още тя.

Според Сачева ПП-ДБ не предлагат равна политическа отговорност. "Това са абсолютно неверни неща, някои от регулаторите ще трябва да бъдат избрани с 160 гласа, изисква се 2/3, иначе няма как да се случи", обясни тя. 

"Не може да има 50 на 50 политическо парцелиране, на съдебната система, на регулаторите, на контролните органи", категорична бе Сачева, като допълни, че "цялата концепция е неприемлива".

Тя отбеляза още, че реално разговори за меморандума е нямало, като на външната министърка Мария Габриел единствено ѝ е бил пратен документа "по чат" от телефон. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
По”чат” от телефон..тия луди ли са?!Да не са си гаджета с другите парт

По”чат” от телефон..тия луди ли са?!Да не са си гаджета с другите парт

22.02.2024 | 13:05

Партии,че дори законови процедури за официална информация не спазват?!Махайте ги час по-скоро крадливите ПеДе’растки слуги,нефелни и нагли крадци,самозабравиха се в невежеството и наглостта си!Вън,вън от политиката въобще и на прокуратура и съд!

Отговори
1 0
ryrty

ryrty

22.02.2024 | 12:13

Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим----- https://da.gd/menx

Отговори
0 1

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?