71

Циркът е пълен: Ивелин Михайлов показа ВИДЕО с "хамбара" за заложници, присмя се на Полковника

Това е ужасното място, където са били затворени депутатите на "Величие", заяви Николай Марков и разпространи клип във фейсбук, за да покаже цялата истина около "заложническата драма"

 

Слънчево, приветливо и с хубава гледка. Това е хамбарът на Ивелин Михайлов, за който Дарин Георгиев и Николай Марков твърдят, че са били насилствено държани вътре.

Идеологът и създател на "Величие" разпространи клип във фейсбук, за да покаже цялата истина около "заложническата драма".

"Това е ужасното място, където са били затворени депутатите на "Величие". Направо е невъзможно да се излезе от тук. Трябва да се направи усилие да бутнеш ръчката на тази врата-прозорец, която даже няма ключалка.

Николай Марков каза, че е хамбар, а Дарин Георгиев е обикалял като лъв в клетка", разказа Михайлов, предизвиквайки смеха на хората, намиращи се в съответното помещение.

"Виждате, че и в момента съм затворил с хора - с белезници. Явно Дарин има някакъв проблем от военната служба, ако са го ранили в главата и не знае как се отваря врата. Полковник Марков и Дарин винаги говорят истината, както виждате. Поне са имали хубава гледка.

А Виктория Василева не е дошла от страх.

Като се замисля, Полковникът наистина може да си изкълчи крака, ако пристъпи от тук. Той все пак е каратист и го вдига високо", подигра се още той.

 

 

 

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?