1553

БСП захапа лошо вицето Йотова

“По повод обвиненията на госпожа Йотова към БСП, припомням, че последователно и категорично БСП е имала една позиция - доставка на газ за България на най-добра цена и при най-изгодни условия. Това включва и възобновяване на диалога с Русия, за което настоявахме непрекъснато, и преговори с “Газпром”, за което настояваме от месец април  до днес.

Вицепремиерът Нинова обяви още на 28.04. на съвместна пресконференция с всички работодатели, че единственият изход за икономиката е възстановяване на преговорите с Газпром.” Това заяви организационният секретар и член на Изпълнителното бюро на БСП Борислав Гуцанов в своя Фейсбук профил.

До изборите остават шест седмици и смятаме, че е важно освен честен вот да се осигури и спокойствие на българските граждани, което значи и ненамеса в изборния процес от институции, които нямат пряко касателство към него. 

Сега не е момента да се фаворизират едни партии за сметка на други, сега е времето да се спаси страната от газова и икономическа криза. И отново да има индустриален бум, както през последните седем месеца. 

Трябват инвестиции в стабилност, инфраструктура и икономика, а не закупуване на още 8 изтребителя, при положение че предишните 8 са още “на хартия” и не сме ги виждали.

Затова - да на диалога, не на неоправданата интервенция. Все пак, България е парламентарна, а не президентска република.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Чери

Чери

15.08.2022 | 11:11

Червените хмери пак се оправдават . А кога ядоха кюфтетата с ПП и ДБ си мълчаха . Искали ама : как Слави гонаправи. Искали , а предлагат Кокорчо за минитър председател . Тлъста е баницата , с мссалце , а електората да духа постната супа .

Отговори
2 0
Ветеринар

Ветеринар

13.08.2022 | 21:22

То от Йотова бая мазно могат да апнат куманистите Има килца мазнина и още нящу Само клитора и могат да го дъвчат поне 100 години без леб разбира се Убав Хайван си отгледаха

Отговори
5 5
комунист

комунист

13.08.2022 | 21:20

Типично за партийци и кариеристи.Като толкова сте последователни и милеете за бизнеса и хората защо не напуснахте коалицията и да ги принудите да стане вашата?Слави може Вие не.Предатели и мерзавци. Нито глас за тези червени крадци!

Отговори
11 1
варненски

варненски

13.08.2022 | 21:12

гуци,я ни припомни под твоето *велико ръководство* какви изборни победи завоюва бкп-бсп във Варна!

Отговори
8 0
крайбрежни терени

крайбрежни терени

14.08.2022 | 10:55

за Дидо-Дънката

Отговори
0 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?