2374

БСП доволни от избора на кандидат за премиер, връщат се на масата за преговори

Нашето условие, за да преговаяме с ПП, беше Кирил Петков да не е кандидат за премиер. Това условие е изпълнено. Ще разговаряме с ПП за съставяне на правителство. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова, след като стана ясно, че ПП предлагат Асен Василев за министър-председател.

Приоритетите, които Петков е изложил в своето обръщение, съвпадат с част от приоритетите на БСП. В преговорния процес Левицата ще добави - социална политика, достъпно здравеопазване, развитие в образованието, стабилизация на икономиката.

"Напълно подкрепяме техните приоритети за борба с корупцията, промените в Закона за обществените поръчки, промените в КПКОНПИ - това е и част от нашата програма. Започваме да преговаряме по политики, ясно разписани този път - с ясни отговорности и срокове - нещо, което липсваше в първия мандат", каза Нинова и отново потвърди: "Връщаме се на масата за преговори".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Пена

Пена

01.07.2022 | 13:52

Помиярката Курнела пак се с.лага както долнопробна тираджийка.

Отговори
6 1
Кире

Кире

01.07.2022 | 13:53

Тихо джендър!

Отговори
0 1
Пена

Пена

01.07.2022 | 13:49

Отвратителна помиярка.Върти се за да е във властта.Алчна гад си Курнело.

Отговори
5 1
Сем

Сем

01.07.2022 | 13:13

Пак грешен ход,Нинова!!!!Мислиш ли,че ще ви търпим????Не ставате за нищо вече от вашата партия!!! Заради теб,и грешните ти действия,отврати много хора!!!!Грешен,защото пак мислиш единствено за себе си.Пак ще си на върха,покрай тоя Кокорчо,и ще пълниш джобове.А че Кирото,ще го подбутва отзад и ще дава той командите,снесени му отгоре-не виждаш.Изчезвай и ти със тях!!!!!

Отговори
8 2
Противни

Противни

01.07.2022 | 13:01

Предателски подлоги.Ще ви изметем.

Отговори
8 1

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?