49

Бойко Борисов: Никакво правителство! Няма защо да си хабим името ВИДЕО

"Знаете ли защо няма да има правителство? Защото опитвахте да обяснявате как някакви добри хора опитват да ни спасят. Никакво правителство". Това заяви пред членове на ГЕРБ в Бургас лидерът на партията Бойко Борисов. 

Той бе категоричен, че в такава политическа ситуация партията му няма защо "да си хабим името". 

Лидерът на ГЕРБ нападна правителството в оставка на Кирил Петков и го нарече "дезертьор". 

"За шест месеца една къщичка за птици не са направили, една алея. Магистрала "Тракия" е опасна за живота на хората, защото не се поддържа. Но това не им беше достатъчно, цяла предизборна кампания изградиха върху ГЕРБ. В последните дни излезе АДФИ, която е подчинена на вицепремиера Асен Василев и тя не откри никакви нередности при договорите за строителство на "Хемус". Една година рашковщината шестваше и лъжата срещу нас бе основна новина", добави Борисов.

Лидерът на ГЕРБ коментира, че от "Продължаваме промяната" знаят за пълния си провал и че трябва бързо да избягат.

"Какво смятам да направим ние? Зная, че много ще ви объркам вас в залата. Те знаят за пълния си провал и знаят, че трябва бързо да избягат. Партията не ме послуша за вота на недоверие, но вие бяхте прави. След 2-3 месеца те обаче щяха да си изчезнат. Защото вижте панически какво правят - Асен Василев веднага вкарва в парламента промяна в закона за хазарта в последния момент, защото тяхното управление е причинило големи проблеми там. Остава им опорката, че ако те не управляват купища закони за правосъдна реформа ще се провалят. Тяхната реформа се свежда до това да намерят пост на Бойко Рашков. От цялата им мащабна реформа има само 3 внесени законопроекта, а само един е приет от управляващата коалиция за седем месеца", заяви Борисов.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
23 коментара
Шет

Шет

10.07.2022 | 04:41

Турки поток е изцяло Руски , те си го строиха .Искаха да минат пре България и да им плащаме такса пренос .

Отговори
0 1
Еду

Еду

10.07.2022 | 04:32

Голяма промяна , няма що . Всички дтоки и удлуги скочиха 4 , 5 пъти ,инфлация 18% . Бензина 3,50, олиото 6 лв. Сиренеъо 16- 18 лв. Кашкавала 170-20 лв , да продължавам ли . Тази розова паплач ако продължат , Жан Виденов ще го търсим . Никой не може да обясни ,зсщо тока стана толкова скъп . ( при носисов скочи със стотинки и вевнсга протести , а сега овчидуеие ) , при положение че нищо не се е променило .Атом. централа заредена въглищата наши миньрите наши централите наши а тока скъп .Да неби да идва от Украйна . Сега се краде като за световно . Добре , а не е ли кражба да ползваш самолет за 140 души за разходка на двама любовници до Гърция за една нощ за сметка на народа . И това е което се знае , а колко още има .Един приятел Австриец ми каза преди 50г . , колко сте щастливи че незнаете колко сте бедни ." Царя "каза за чипа и Ив . Христов го потвърди ,, дебили .

Отговори
1 2
Смях

Смях

10.07.2022 | 00:14

Изкуфял плондер

Отговори
3 1
Да се знае и помни от Българите!

Да се знае и помни от Българите!

09.07.2022 | 21:08

"Турски поток - 3 млрд. лева - 0% от капацитета на тръбата е за България, 0% диверсификация. Гръцката връзка - 0.5 млрд. лева - 100% от капацитета на тръбата е за България и български износ, веднага диверсифицира 1/3 от годишното потребление на страната ни, на стойност 1/3 от цената на Газпром. (Интересен факт: цената на километър строителство за Турски поток е два пъти по-висока от тази за гръцката връзка, въпреки по-лекия терен). Без допълнителен коментар"

Отговори
3 1
Боже,пази България!

Боже,пази България!

09.07.2022 | 17:58

Тези сутрин видяхме един мерзавец и сборище от мерзавци .

Отговори
9 1
Степ Бай Ствп

Степ Бай Ствп

09.07.2022 | 17:24

Да Ама дъртия чифут Тиквун чифутите от Хамериката и целия Хавърд му пратиха във помощ още по прости чифутски изпражнения Та на техния фон от крадливост той и да изглежда като Бог и невина душица Игри чифутски във нашия Дом България се разиграват Що го спускане Трябва ли да проклинаме ония Българи който със подписите си са спасили чифутското им семенце от конските вагони на чичко Хитлер Май трябва Нъл знаете онази житейска сентенция Че който не си знае историята няма бъдеще Колко от поскачащите по площадите знаят във своя квартал село или град кой са чифутските фамилий приели уж Християнството и Христови уж имена а във същност във душите си и във дома си подържат Юдейзма Хранят си го чрез Юдейската си мафиотска структура Ти на мене Аз на тебе Основата на корупцията Та със тези натрупани едни огромни средства се купуват избори и се достига до върховете на управлението на Държавицата ни Проследете им не само парите къщите замъци и скъпите коли Проследете им наглата чифутска кръв

Отговори
0 4
Бг политиката ,много е виждала,но не и такова безочие

Бг политиката ,много е виждала,но не и такова безочие

09.07.2022 | 16:34

За 12 години да си обезкостил държавата,във всеки град да имаш един такъв,като Мамин Тотя и да говориш такива глупости. Никога не е имало такова безочие

Отговори
12 1
Работа, работа, работа...

Работа, работа, работа...

09.07.2022 | 16:21

"Турски поток" - 3 млрд. лева - 0% от капацитета на тръбата е за България, 0% диверсификация".

Отговори
10 2
Още ме цепи главата от тоя. нагъл тъпир

Още ме цепи главата от тоя. нагъл тъпир

09.07.2022 | 15:33

Правя си закуската тая сутрин ,пускам си телевизора ......и що да видя...тоя изкретенял социопат.Скапа ми целия ден.Накрая заради него,ни телевизия ще гледам,ни радио ще слушам.Още като му чуя грухтенето и ме зацепва главата.

Отговори
12 2
Петър Врачев

Петър Врачев

09.07.2022 | 15:08

След всичко, което причинихте на тази държавица ,как не ви е срам да сте толкова нагли! Какво ще ми говориш бе Борисов?Ела в Пловдив да видиш , как един твой кмет стана олигарх след кметуването си.И тоя нещастник, ти ни го назначи! След като ограби града за 50 години напред, сега цели квартали строи на пъпа на Пловдив.Не се занимава с апартаметчета и кооперацийки.И ти ще ми говориш днес сутринта за добро утро ,тези простотии.Егати и гьонсуратите дето сте.Повече власт няма да видите.Не се самозаблуждавайте. 80% от хората ви ненавиждаме.

Отговори
15 3

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?