46

Борислав Сарафов пред ВСС: Гешев беше негативно настроен към мен

"Емоционалното състояние на Гешев беше с негативизъм към мен, настроен, с негативно отношение, което личеше още от самото посрещане и влизането ми в неговия кабинет, когато ми показа къде да седна". Това обясни директорът на НСлС Борислав Сарафов по време на изслушването си във ВСС, цитиран от bTV.

"Сутринта на 15 май около 8:20 часа получих SMS в чат група, която е на главен прокурор и зам.-главни прокурори. Той гласеше, че всички заместник-главни прокурори се събират на оперативка с главния прокурор Иван Гешев в 9 часа. В 9:00 бях пред кабинета на Гешев, където точно в този час, с останалите зам.-главни прокурори влязохме вътре", коментира зам.-главният прокурор.

"Той ни посрещна и посочи кой къде да седне, аз трябваше да седна отсреща, като отстрани до мен не трябваше да сяда никой. Седнахме всеки на посоченото място, след което той каза, че ще пусне един запис, който е направен на Йордан Стоев, посетил го предишния ден в дома му. Уточни, че има над 150 такива записа, и пусна този запис. Записа го слушах 3-4 минути, след което станах, казах че не желая да слушам повече и излязох. След този момент не съм се чувал с Гешев повече, не съм го и виждал до днес", коментира Сарафов.

Директорът на Националната следствена служба е категоричен, че до ден днешен няма комуникация с Гешев, изключен е и от чата групата на главния прокурор и зам.-главните прокурори.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Така е!

Така е!

12.06.2023 | 08:12

Цяла България е настроена негативно към теб!

Отговори
1 0
РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ

РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ

09.06.2023 | 10:06

ПРАВИЛНО Е НАСТРОЕН НЕГАТИВНО ГЕШЕВ СРЕЩУ ТЕБ ТО Е ПО ЗАСЛУГИ.

Отговори
1 0
така ли ?

така ли ?

09.06.2023 | 10:05

НЕ Е САМО ГЕШЕВ ЦЯЛА ДЪРЖАВА ТЕ НЕНАВИЖДА МАЗЕН МАЗНЬО

Отговори
1 0
така ли ?

така ли ?

09.06.2023 | 10:02

А ТОЯ КОЛКО Е МАЗЕН И ДОЛЕН....ВСИЧКИ ДО ЕДИН НА ПОЛИГРАФ ПРЕД ОБЩЕСТВОТО...ДАЖЕ И ТЕЗИ ОТ ВСС ВЧЕРА ТРЯБВАШЕ ДА ГИ ВИДИМ КАК ЩЯХА ДА СЕ ГЪРЧАТ НА ПОЛИГРАФА....ЗАВИСИМИТЕ ЛАПАЧИ...НА БЛЛАГА

Отговори
1 0
така ли ?

така ли ?

09.06.2023 | 10:01

МРЪСНИ ИЗЧАДИЯ....НИКАКВИ МАГИСТРАТИ МАСКАРИ ИЗРОДИ ОЯДЕНИ СТРАХЛИВИ ПИКЛЬОВЦИ...

Отговори
1 0

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?