71

Бонев убеден: Няма друга кандидатура за председател на СОС освен моята

БСП е вариант. Водим преговори за реализиране на съвместни приоритети, каза Борис Бонев

Групата на ПП-ДБ и „Спаси София“ няма друга кандидатура освен моята за председател на Столичен общински съвет. Драми и скандали в нашето обединение няма.

Номинацията ми за председател беше едно от най-лесните решения, вземани от нашата коалиция. Тук не става дума за обещан пост, а за възможност, за която сме се „скъсали от работа“.

Това каза пред БНТ Борис Бонев от „Продължаваме промяната-Демократична България“ и „Спаси София“, чиято кандидатура за председател на СОС не успя да събере необходимия брой гласове при тайното гласуване вчера.

Макар да потвърди, че не е възможно съвместно управление с ГЕРБ в София, Бонев заяви, че е позитивно настроен към конструктивен диалог.

В ГЕРБ има хора, които са много конструктивни и партийните повели може да са единствената пречка. Проблемът тук е политически, той не е по същество, а е в партийната дисциплина. Не е тайна, че Столична община никога не е била самостоятелна община и винаги е имало намеса от национално ниво, що се отнася до управлението на партия ГЕРБ, коментира Борис Бонев.

В общинския съвет има достатъчно съветници от различни партии и председателският пост не зависи от волята на ГЕРБ, категоричен е Бонев.

Ще видим дали ще може да постигнем стабилно мнозинство без ГЕРБ. БСП е вариант. Водим преговори за реализиране на съвместни приоритети, каза Борис Бонев в отговор на въпроса в каква посока са разговорите – за подкрепа за председател на СОС или за бъдещо съвместно управление.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
maxx

maxx

14.11.2023 | 20:33

Луд ceкс цяла нощ, ярки и силни оpгазми, море от спеpма и удоволствие. Това наистина е прекрасно нещо, което ще издигне сeкca ви на следващото ниво и пpочетох за него тук]------ https://mub.me/medik

Отговори
0 1
Тоя чиииифут

Тоя чиииифут

14.11.2023 | 19:06

Е яко смучещ Българска семенна течност По този начин тоя чиииифут унищожава България

Отговори
1 1
Боже, опази

Боже, опази

14.11.2023 | 17:54

Брей, този пепераст е душевно болен, той е опасен. Веднага вън от политиката. Много сте зле софиянци, как може да си изберете пеперудки

Отговори
4 0
питащ

питащ

14.11.2023 | 17:43

бонев,ти от коя *секция* си на *розовото братство*?

Отговори
5 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?