1553

Белобрадова: ДБ ще подкрепи само кабинет на "Промяната"

Цел на „Демократична България“ ще е да се сформира правителство още с мандата на „Продължаваме промяната“, тъй като липсата на функциониращ парламент в страната ще преустанови и възможността за законодателна и контролираща дейност. Това заяви депутатът Елисавета Белобрадова (ДБ) при посещение в Добрич.

Не можем да си позволим България да попадне отново в безвремието на служебно правителство и липса на действащ парламент, особено ако преди това не бъдат приети законите, свързани с Плана за възстановяване, каза дамата, цитирана от БНР.

Летящата Козила, както е известна в социалните мрежи, е по-скоро скептична по отношение на възможност за коалиране с ГЕРБ, независимо от евроатлантическата ориентация на партията.

Предложение да отпаднат условията от параграф 17 от Закона за държавния бюджет са направили от Демократична България, съобщи още Белобрадова. Той предвижда държавата да отпусне допълнителните 20 милиона лева на университетите, само ако преди това променят правилниците си за атестиране, като по този начин бяха блокирани парите за заплати във висшите училища.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Мюмюн джаксан

Мюмюн джаксан

25.06.2022 | 19:12

Тя и таз идна луда кра.ва......смятайти как я наричат саму вав фейса: Летящата козила ли е, годзила ли е, - ни я знам, ама ут такваз да чакати да са упрай беге-то.....тцъ, не! Таз и унез другити вресливите от bg мамити- хич хал хабер си нямат ко става вав даржавата ама акъл да искаш ут тях. Здрава ръка требе тук, строг и безкомпромисен човек, да фани за врата сички мишкари, сички днешни пулитици дет са сабрани ут кол и важе и да ги расфърля пу местата им. Ко са занимават сас разни лаици и канатци дет дошли тука да са опражняват вав политиката. Идин княз Борис 1-ви ни трябва сега, не таквиз кат таз летящата.....тя пък каква са придставлява.....ай чи са ядосах, ши изпиа идна бира Бургаску сига.

Отговори
4 2

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?