2374

Атанасов: Ако президентът има доказателства за купуване на депутати, трябва да ги представи

Заместник-председателят на Народното събрание и член на "Демократична България" ген. Атанас Атанасов призова президентът Румен Радев публично да представи доказателства относно твърдението си "че се пазаруват депутати". 

"Като зам.-председател на Народното събрание настоявам президентът Радев публично да представи доказателства за твърдението си, че се пазаруват депутати. В противен случай трябва да понесе отговорност затова, че с клевети съучаства в опита за сваляне на правителството", написа Атанасов в профила си във Фейсбук. 

 

По-рано днес държавният глава заяви пред журналисти: "Партиите трябва да са наясно, че с тези кални борби дискредитират цялата политическа система, че българският парламент не е тържище. Едните пазаруват депутати, а другите се договарят да връщат стария корупционен модел. Но и двете страни убиват надеждата и доверието на българите в политическата класа - убиват го с речта си, с поведението си, с популизма и с братуването между политически противници в името на властта". 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Ши-бан пигмей,

Ши-бан пигмей,

18.06.2022 | 04:25

не пораснал милиционер.

Отговори
5 1
сем

сем

17.06.2022 | 20:47

Щом общото е Разград,тя-крушката си има опашка!Между другото,някой може ли да ни осветли за дейността на гнома по време на събитията с турците?Колко е принудил да бягат,и на колко е ,,помогнал'' да се ,,отърват'' от имоти и предмети?????

Отговори
12 3
Куцо пиле чифутско

Куцо пиле чифутско

17.06.2022 | 20:11

Кък бе чифутско сороядна гнидо и гном започна да плюеш срещу Президента като и двамата сте се явявали на изпити по Марксизъм и ленинизъм Ти за за да станеш Прокурор сатрап а той курсант във Военното училище за куманистически пилоти Кък обърнахте палачинката и двамата Ами щото сте чифутски подлоги и не милеете за България Затуй На бесилото най ще ви отива и на двамата

Отговори
9 5
разградският жълтопаветен соросоядски елит на Булгаристан

разградският жълтопаветен соросоядски елит на Булгаристан

17.06.2022 | 19:54

Някой вчера беше писал, че тоя бил прокурор в Разград, а кой е от Разград Червенобузко Прокопиев!

Отговори
11 5

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?