1553

Асен Василев: Този път Коалиционен съвет ще одобри кандидата за БНБ

Промяната няма да разчита на регионални структури 

"Продължаваме промяната" ще е предимно облачна партия и няма да разчита на регионални структури. Те ще бъдат малко на брой. Това обяви пред журналисти преди началото на учредителното събрание вицепремиерът Асен Василев, предаде репортер на "Марица". 

"Ще бъдем съпредседатели с Кирил Петков. Двама съпредседатели, има Изпълнителен съвет, Национален съвет и общо събрание на членовете, без заместници“, обясни как ще е структурирана партията Василев.

Едно евентуалното предложение за гуверньор на БНБ трябва да мине през коалиционния съвет и да бъде общо на коалицията, коментира Василев ситуацията с БНБ. 

Партията ще продължи основните цели на проекта за нулева толерантност към корупцията, премахване на ненужните лицензи, регистрации и разрешителни, създаване на администрация без гишета, спиране течовете на публични средства, осигуряване на достоен живот на българските пенсионери и уязвимите социални групи, изграждане на качествено образование и инвестиране в масовия спорт и изкуствата, посочи още вицепремиерът.


До минути започва и учредителното събрание. 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?