46

Ананиев: Искането на Слави е 100% предизборна агитация

Трифонов не прати добра услуга на президента, коментира Ананиев 

Отчаян ход за влизане в следващото НС. Така Настимир Ананиев от „Продължаваме Промяната” коментира в предаването „Денят на живо” по Nova News искането на Слави Трифонов за референдум за президентска република.

„Това е предизборна агитация на 100%. Не чух аргументи защо да не сме парламентарна република. Може би това е целта на ИТН - да влезе, да провали три парламента, за да може хората да се отчаят и да кажат, че не искат парламентарна република”, каза той.

По думите му лидерът на ИТН не прави добра услуга на Румен Радев с този ход. Освен това думата на Трифонов „вече не тежала", както преди. Ананиев призова българите да гласуват масово и разумно. Той припомни какво успя да направи „Продължаваме Промяната” по време на своето управление.

„Ще ви напомня за безплатните детски градини, че спряхме отровните храни на „Капитан Андреево”, вдигнахме пенсиите. Минималната работна заплата също трябва да бъде вдигната. Силно съм притеснен, че много от служебните министри говорят в един глас с ГЕРБ. Радев трябва да смени енергийния министър”, каза още Ананиев.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Слави за Президент

Слави за Президент

27.08.2022 | 19:49

Само Чалга!

Отговори
0 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?