Следвайте ни

Владислав Панев от ДБ: Имаме седмица да решим за кабинета

viber icon

„Демократична България“ има една седмица да реши дали да подкрепи предложеният от ИТН кабинет. Това подчерта в сутрешния блок на БНТ Владислав Панев от ПГ на „Демократична България“.

„Следващите дни ще имаме национални съвети на партиите в ДБ. Продължаваме да сме на линия и за допълнителни разговори. Струва ми се, че летвата поставена от служебния кабинет е много висока, което дава възможност за развиване на неговия мандат. Все още дискутираме какво е нивото на предложения кабинет. Голяма част в него са неизвестни на нас и на обществеността. Предстои да видим какви са“, каза Панев. 

Според него ИТН е по-нестандартна и нова партия и затова действа по различен начин. „Прави нещата така и аз го приемам. Това е наше решение на срещеата да не присъства г-н Христо Иавонов. Чухме имената на кабинета, така че кой точно щеше да е на срещата няма значение. И председателя на ИТН не сме го чували в парламента“, припомни Владислав Панев.

„Разговорите са такива, каквито са – тонът не е по-различен от миналата седмица. Трябва да водим разговорите. Ще решим дали да го подкрепим до гласуването, което може да е другата седмица. Отнасяме се сериозно към това“, увери той. 

 

Росен Саръмов

Росен Саръмов

Репортер-редактор - екип "Общество"

Росен Саръмов е випускник на Английската гимназия в Пловдив. Завършил е МИО и има магистратура по Външна търговия. Владее отлично английски и руски език.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Дора

Дора

04.08.2021 | 11:32

Няма да подкрепите, нали не сте вътре на постове.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?