Следвайте ни

Владислав Горанов за огромна сделка във фирмата си: Вече съм извън политиката, няма да коментирам търговската си дейност

viber icon

Бившия финансов министър Владислав Горанов е едноличен собственик на фирмата "Трилема Кансълтинг" ЕООД, която е закупила офиси на стойност 752 994 лв, пише сайтът „Сега“.

Сделката е вписана в Търговския регистър, а договорът с продавача  - "Лазур 94" АД е сключен на 27 май тази година, допълва "24часа." Бизнес имотите са в блок 11 на бул. "Цариградско шосе" в София. Единият е на партерен етаж и е описан като офис на банка с обща площ145 кв. м. Вторият е записан като "учебна занималня на две нива" с площ от 136 кв. м.

Бившият финансов министър попитан за покупката, заявява: Аз вече съм извън политиката и нямам намерение да коментирам търговската си дейност“.

Владислав Горанов учреди дружеството си „Трилема Кансълтинг“ ЕООД след като напусна политиката през август 2020 г., Консултантската компания е регистрирана на 14 август със седалище в София, район „Възраждане“, ул. „Одрин“, Бл. 14, вх. „В“, ет. 10, ап. 100. Предметът на дейност е „консултантски услуги в областта на публичните и частните финанси, управлението и структурирането на предприятия, търговска дейност в страната и чужбина, търговско представителство и посредничество, както и всякакви други дейности, разрешени от българското законодателство при съобразяване и спазване на всякакви лицензионни, регистрационни или други изисквания“.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

МНОГО,МНОГО НАИВНО, ВЛАДКО.

МНОГО,МНОГО НАИВНО, ВЛАДКО.

15.06.2021 | 17:26

ТАКА ЛИ???? АМА АХ,АМА ОХ,АЗ ВЕЧЕ СЪМ ИЗВЪН ПОЛИТИКАТА.НЯМА ТАКОВА НЕЩО ,МОЕТО МОМЧЕ.КОГАТО 12 ГОДИНИ ЛАПАШЕ И БЕШЕ НА ЦЕНТРАЛНО МЯСТО НА КРАДЛИВАТА ТРАПЕЗА ,ЩО ТОГАВА НЕ СЕ СЕТИ ИЗОБЩО ДА НЕ СЯДАШ НА НЕЯ И СЕГА ДА СИ ЧИСТ ,КАТО СЪЛЗА ВЛАДКО? СЕГА КОГАТО ТИТАНИКА ПОТЪВА ,АЗ СЪМ ИЗВЪН ПОЛИТИКАТА.НЕ ТАКА ВЛАДИ.НЕ СТАВА ТАКА В ЖИВОТА ,НАИВНИКО.ТИ БЕШЕ ДЯСНАТА РЪКА НА ТИКВАТА И ЗАЕДНО ЩЕ ПОТЪВАТЕ .МНОГО КЪСНИЧКО СЕ ОПИТВАШ ДА СЕ РАЗГРАНИЧИШ.,МИ СЕ СТРУВА.МИЛИЧКИЯТ МИ ТОЙ.ХА-ХА ,ВЕЧЕ НЕ БИЛ В ПОЛИТИКАТА.ХЕ-ХЕ ФИНАНСИСТА НА БАЦЕ ,СЕ ПРАВИ ,ЧЕ НИКОГА Е НЯМАЛ НИЩО ОБЩО С ОКТОПОДА НА БАЦЕ.НАИВНО!МНОГО НАИВНО !

Отговори
7 4
КВА ПОЛИТИКА,КВИ ПЕТ ЛЕВА.ЧАКА ТЕ ЗАТВОР ЛАПАЧО.

КВА ПОЛИТИКА,КВИ ПЕТ ЛЕВА.ЧАКА ТЕ ЗАТВОР ЛАПАЧО.

15.06.2021 | 17:02

САМО ТИ ТАКА СИ МИСЛИШ ВЛАДКО! А ГА ЯДЕ КЮФТАЦИТЕ БЕШЕ В ПОЛИTИКАТА НАЛИ СЛАДУРЧЕ.АЗ ПЪК ТИ ГАРАНТИРАМ,ЧЕ СКОРО ЩЕ СИ В ЗАТВОРА И ТО ЗА МНОГО,МНОГО ДЪЛГО.

Отговори
5 3
Ковидчо:

Ковидчо:

15.06.2021 | 16:11

Е то и други не са вече в политиката, ама постоянно ги "ядат" по медиите...

Отговори
1 0
мхм

мхм

15.06.2021 | 15:09

И тя каква стана- колкото си по-грозен и отератителен, толкова си по богат в БГ-то, хооххооххохо.............

Отговори
10 3
Змей Горянин

Змей Горянин

15.06.2021 | 14:34

Няма да е зле Владислав Горанов да коментира бизнеса си при наследника на Гешев,което му желая от все сърце!А днес е Видовден и Господ няма да го пропусне,колкото и да му се иска на Горанов и аверчето му БМБ!

Отговори
19 7
Стефан

Стефан

15.06.2021 | 14:33

Е, има ли още хора, които да се чудят имало ли е или е нямало "отчисления" ?

Отговори
21 6

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?