Следвайте ни

Влади Горанов по дънки започна частен бизнес СНИМКИ

viber icon

Бившият финансов министър Владислав Горанов, който подаде оставка в последните дни на юли, бе заснет да крачи неглиже из центъра на София. Горанов вече не се носи с официално облекло и с вратовръзка, а по тениска и дънки. Въпреки това той не се разделя с лаптопа си, пише в. „България днес“.

Оказа се, че Горанов отива на новото работно място за среща с клиенти– в офиса си на централната ул. „Одрин“. Бившият финансов министър учреди неотдавна консултантска фирма с 5000 лв. капитал. Дружеството „Трилема Кансълтинг“ ЕООД е регистрирано на 14 август. 

Предметът на дейност на фирмата е „консултантски услуги в областта на публичните и частните финанси, управлението и структурирането на предприятия, търговска дейност в страната и чужбина, търговско представителство и посредничество, както и всякакви други дейности, разрешени от българското законодателство при съобразяване и спазване на всякакви лицензионни, регистрационни или други изисквания“.

Горанов, управлявал финансите на България в периода 2014-2020 г., донесе икономическа стабилност на държавата, но падна жертва на Васил Божков. След като хазартният бос офейка от страната и бе обвинен за неплащане на над 700 милиона лева данъци от лотарийна дейност, Черепа предприе тежка компроматна война срещу Горанов, обвинявайки го, че той е виновен за неправилното събиране на данъци от Комисията по хазарта. След серия от обвинения, Горанов се принуди да подаде оставка и вече е частник.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (10)

Трафик

Трафик

29.08.2020 | 16:51

Изключително трогателно изложение на нещата около Влади Горанов! Изключителен професионален икономически анализ за просперитета на България под ръководството на същия Горанов!!!! Трогателно, мило...... Само че в Брюксел вчера една комисия каза друго, най бедната най корумпирана та, най нестабилна държава в Европа!?!??! Колко прост трябва да си като журналист да напишеш такива глупости и да чакаш пък някой да ти повярва..... КАК ТОЧНО ВИ ТРЕСНА ОПРЕДЕЛЕНИЕТО БОЙКО. МИСИРИ ВЪВ ВСЯКАКЪВ РОД.... А ВЛАДКО МОЖЕ И ПО ДЪНКИ ДА ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА... КЕЖУЕЛ.... МУ СЕ ВИКА НА СТИЛА..... НЕ БОЖКОВ ОТКРАДНА А ВЛАДКО ИЗЛАКУМЯ.... И КАКТО ЧЕСТО СТАВА ГРИЗНА ДРЪВЦЕТО.... ТАКА ЧЕ ПЪТЯ НА ТОЗИ КОРИФЕЙ Е КЪМ ЗАТВОРА.....

Отговори
1 0
Вилхелмина

Вилхелмина

29.08.2020 | 13:44

Едва ли това му е първата фирмичка на този синеок хеликоптер,пък и с този скромен капиталец много ще се озори горкия .Добре че бяха Грантовете че да закърпи малко положението!

Отговори
3 3
Нали

Нали

29.08.2020 | 11:22

Ето сега ще си проличи разликата между добрият икономист и червените бoклуци. Бас давам, че до година Горанов ще си развие фирмата да печели милиони тихомълком, докато в същото време Жан Виденов ще ходи да преподава за заплата а Румен Гечев ще продължава да лае по всичко българско! Успех, Влади!

Отговори
6 5
Ковидчо:

Ковидчо:

29.08.2020 | 12:04

То бивало толкова количествени натрупвания да не може да ги "превъплати" в качествени изменения... общо взето трудно може да се намери масон, който да не е сколасал в това направление. И не се пъни да ни убеждаваш, че не е такъв!

Отговори
4 4
Нали

Нали

29.08.2020 | 13:45

Ковидчо, нещо вашите хора ги нaсраха в европарламента! На Раданчо му го вкарали бавно и му го изкарали рязко а Еленчето Йончевата хич дори не я уважили! А работата на Горанов, като министър на финансите ще се помни! Рекорден БВП, най-ниско ниво на външен дълг, наследен от комунистите. Да поговорим ли за заплатите, например учителските. Последните две години въобще не говорим за заплати по ниски от 1200 лева а в същто време не се наблюдава някакво повишение на цените! Струва ми се, че на тн протести са най-големите прошляци на България!

Отговори
5 3
Ковидчо:

Ковидчо:

29.08.2020 | 14:42

Ако ме светнеш, кои са "моите" хора - ще те черпя един букет... от гербери! Това, че пиша против ГЕРБ ни най-малко не означава, че съм фен на останалите, дори напротив - не понасям политици и партии, защото всички са от една маТка излезли и от един чифт цици бозали. Ама пък да изкарвате, че преди тиквенската компания едва ли не е нямало държава и нищо не е правено - хайде, холан! Живял съм и по "комунистическо", живея и след него, така че няма нужда да ме убеждават за това или онова. Не оспорвам направеното, но да не се заблуждаваме - то е, защото играем по свирката на новите ни господари. Ако някога статуквото отново се промени - пак ще врътнем гъзинката. Няма друг начин, защото такава е съдбата на мижавите държави - като нашата.

Отговори
3 0
Дудук

Дудук

29.08.2020 | 10:54

Марица,много ви е мъчно за Горанов. Той си има кеш не го мислете.

Отговори
6 3
Нали

Нали

29.08.2020 | 11:18

Той си няма кеш! Но той знае как да си спечели пари за разлика от Батаклиев!

Отговори
5 8
Ковидчо:

Ковидчо:

29.08.2020 | 11:54

Даже и стотинчица си няма, горкият - чист и неопетнен, като току що излязъл от г*з фекалий. Но си прав по отношение "знанията" му как да ги печели. Обаче със сигурност не са точно такива, каквито се мъчиш да ги изкараш. Толкова сте залухани в раболепната си преданост на Партията Майка (ГЕРБ), че дори комунягите имат да ручат репи (това е множественото число на ряпата!) в сравнение с вас!

Отговори
4 3
Нали

Нали

29.08.2020 | 13:54

Знанията му се виждат от работата му като министър! Но ти, като един истински червен трол, трябва да вмениш престъпност в действията на политическият опонент, Нали! Само, че колкото и пръскаш фeкалии по форумите, истината си остава, Горанов беше добър министър! Дал съм ти сравнение с Виденов и Гечев! Ако не си бил роден по това време, виж в уикито какво свършика двамата хубустници!

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?