46
Следвайте ни

Викат Бойко Рашков на разпит по делото "Хемус"

viber icon

Вътрешният министър Бойко Рашков ще бъде извикан на разпит в Софийска градска прокуратура по делото „Хемус“. Това стана ясно по време на извънреден брифинг на Прокуратурата.

Преди дни Софийският апелативен съд върна в ареста за постоянно единствения обвиняем в разследването за „Хемус” - Борислав Колев. Той е обвинен за пране на пари от магистрала „Хемус".

 Миналата седмица Колев поиска да разкаже за схемата и настоя за лична среща с вътрешния министър. Разпитът беше проведен в Софийската градска прокуратура, като Колев беше придружен от адвоката си. Там присъства и главният прокурор Иван Гешев.

Според разпространеното тогава съобщение на държавното обвинение Борислав Колев е посочил конкретни имена, свързани с казуса и е поискал да не му бъде търсена наказателна отговорност. По-рано през същия ден Колев се срещна и с вътрешния министър Бойко Рашков. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (8)

ТИКВАТА И КАСКЕТА - АРЕСТ!

ТИКВАТА И КАСКЕТА - АРЕСТ!

29.12.2021 | 19:54

МНОГО Е ПРОСТО - РАШКОВ НЕ Е СТРАНА В СЛУЧАЯ С ОТКРАДНАТИТЕ ОТ БОРИСОВ И МАФИЯТА МУ 53 МИЛИОНА ЛЕВА. В КАЧЕСТВОТО НА КАКЪВ ГО "ВИКАТ" НА РАЗПИТ!?! ОТ ПРОКУРАТУРАТА. ГЕШЕФТА ПЛАШИ ГАРГИТЕ. ПАРИ МУ ПОД ЗАД. НИКА. СЛЕД КАТО ГЕШЕФТУРАТА ОСУЕТИХА РАЗПИТА НА БОБИ ПАЧКАТА, КОЙТО ВЕРОЯТНО Е СПЛАШЕН И ПРИТИСНАТ ДА МЪЛЧИ, ПРОТАКАТ И ЗАМАЗВАТ КРАЖБАТА,КОЯТО Е В ОСОБЕНО ВИСОКИ РАЗМЕРИ И ИЗМЕСТВАТ ВНИМАНИЕТО КЪМ ВЪТРЕШНИЯ МИНИСТЪР. ТОВА Е ПРИКРИВАНЕ И БАНДИТИЗЪМ, ЗАГОВОР СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА, ОСУЕТЯВАНЕ РАЗКРИВАНЕТО НА УГЛАВНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ В СЪСТАВ НА ГРАБЕЖ!!! ГЕШЕВ Е ИЗВЪРШИЛ УГЛАВНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И МУ СЕ ПОЛАГА АРЕСТ, В КОМПАНИЯ СЪС СИГУРНОСТ НА ПРЕСТЪПНИКА КРАДЕЦ БОЙКО БОРИСОВ, ОНЯ ОТ БАНКЯ.

Отговори
1 1
Манго

Манго

29.12.2021 | 12:52

Радвайте се а тока с расте

Отговори
1 3
Тия ко си мислят

Тия ко си мислят

29.12.2021 | 12:02

Ама ние Паламентарна Република ли сме или Прокурорска И къва е тази Пуркуратура която е на хранилка на данъкоплатеца който от своя страна е Суверена в тази Държава Който пък и чрез избори излъчва Парламент а той от своя страна като пълномощник на Суверена излъчва Министри Нима окопалата се в Прокуратурата чифутска мафия иска да ни покаже със тези действия че тя е над законите Че те са над Суверена Над Парламента и над тях е само Бог Аий сиктир Да си събират партакешите и файру в Обетованата и земя Един файтон хайвани ще разиграват Държава и Народ

Отговори
10 7
Иво

Иво

29.12.2021 | 11:59

Колкото и да се напъват каскетите идва им края. И без това след нова година европрокуратурата поема делото и гешефф слугата на Боко и Доган става безгласна буква. Последни напъни да уплашат някой. И самият Боко тиквата взе да плаши какво щяло да стане като го приберат. Скоро ще му се смеем много.

Отговори
11 8
3,14

3,14

29.12.2021 | 11:45

Прокурорите са объркали второто име!

Отговори
13 5
грешка

грешка

29.12.2021 | 11:47

объркали са фамилията

Отговори
12 6
22/7

22/7

29.12.2021 | 11:52

Грешка няма - тепърва ще трябва да отговаря за идиотизмите, които натвори тая дамаджана. Ще дойде време да се чуди в коя от 12-те тоалетни да се скрие от народния гняв.

Отговори
8 18
истината

истината

29.12.2021 | 11:45

Мафията очевидно бърза да разбера с каква информация разполагат МВР и Рашков за да се прегрупира и да предприеме изпреварващи действия преди очертаващите се арести на най-високо ниво.

Отговори
19 7

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?